ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, εθελοντές και εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Χίου, πραγματοποίησαν δράση υποστήριξης προσκυνητών – επισκεπτών – περιπατητών στην Αγία Μαρκέλλα.

Όπως αναφέρει το Περιφερειακό Τμήμα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού:
“Από το απόγευμα της 21ης Ιουλίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Ιουλίου , στον κόμβο των Διευχων στήθηκε σταθμός παροχής Πρώτων Βοηθειών.
Ταυτόχρονα εθελοντές και εθελόντριες πρόσφεραν δροσερό νερό και φρούτο ώστε οι περιπατητές – προσκυνητές να τονωθούν για να ολοκληρώσουν το υπόλοιπο (16 χιλιόμετρα) της διαδρομής!
Ευχαριστούμε πολύ το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ «ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ» – ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ για την ευγενική χορηγία νερών και φρούτων! Και του χρόνου!”.
Διαβάστε επίσης:
Θάνος Σοφιός (Breakwave Advisors): Τα panamax κλέβουν την παράσταση στο ράλι του ξηρού φορτίου
Minerva Gas (Ανδρέας Μαρτίνος): Θα παραλάβει δύο νεότευκτα LNG το 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαγκάρντ: Η Ευρώπη χρειάζεται λιγότερο «θόρυβο» και περισσότερη αλήθεια
- Τριμερής ΗΠΑ-Ρωσίας-Ουκρανίας: Σε εξέλιξη στο Άμπου Ντάμπι – Στο επίκεντρο το «αγκάθι» του Ντονμπάς
- Σιτάρι: Άνοδος τιμών λόγω κρύου σε ΗΠΑ και Ρωσία
- Hurriyet: Τουρκικά πυρά για τις δηλώσεις Δένδια περί 12 ναυτικών μιλίων και casus belli