ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Dynagas LNG Partners LP, του Γιώργου Προκοπίου, γνωστοποίησε σήμερα ότι το διοικητικό συμβούλιο της αποφάσισε τη διανομή 0,5625 δολάρια ανά μετοχή στη Σειρά Α για την περίοδο από τις 12 Νοεμβρίου 2024 έως και 11 Φεβρουαρίου 2025.
Η διανομή μετρητών είναι πληρωτέα στις 12 Φεβρουαρίου 2025 σε όλους τους κατόχους προνομιούχων μετοχών έως τις 5 Φεβρουαρίου 2025.
Οι πληρωμές των μετοχών της Σειράς Α καταβάλλονται ανά τρίμηνο και αυτή είναι η τριακοστή όγδοη διαδοχική διανομή μετρητών στις μετοχές της Σειράς Α από τότε που άρχισαν να διαπραγματεύονται στο NYSE. Η εταιρεία έχει 3.000.000 μετοχές της Σειράς Α.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλάδες: Πάνω από 7.700 σεισμοί σε εννέα ημέρες έγιναν ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό, λέει το ΕΚΠΑ
- ΗΔΙΚΑ: Δεν διατίθεται 5ψήφιο νούμερο για ραντεβού με προσωπικό γιατρό
- Patek Philippe Ref. 1518: Το ρολόι των 20 εκατ. δολ. που θα γίνει το ακριβότερο στον κόσμο
- Βρετανία: «Χ…μας» απάντησε ο νέος πρεσβευτής του Ηνωμένου Βασιλείου στις ΗΠΑ σε ερώτηση για τον Τζέφρι Έπσταϊν
