ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΥΠΑ: Σε εξέλιξη το action plan για τον εκσυγχρονισμό της αεροναυτιλίας – Η άνοδος στην επιβατική κίνηση και οι καθυστερήσεις που επιμένουν
Η Χίος προσέλκυσε κατά το προηγούμενο έτος περισσότερους τουρίστες, τόσο από την Τουρκία, όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Σύμφωνα με το στοιχεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, στο νησί της Χίου αποβιβάστηκαν με ακτοπλοϊκά πλοία της γραμμής 153.556 επιβάτες, σημειώνοντας αύξηση κατά 6,48%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2022.
Επίσης, το έτος 2023 έφθασαν στη Χίο, μέσω της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τον Τσεσμέ, συνολικά 157.304 επιβάτες, αύξηση κατά 44,18%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2022.
Ο σχετικός πίνακας στατιστικών στοιχείων:

Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Σαραντίτης: Ο ναυτοδικηγόρος και δεινός τενίστας που έγινε εφοπλιστής και επενδυτής ακινήτων
Drewry: Αυξήθηκαν οι ναύλοι στα κοντέινερ κατά 116%
Πιο κοντά Γκριμάλντι – Ηλιόπουλος; – Ναυλώθηκε το Santorini Palace
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεσανατολικό: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς, ανακοίνωσε το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ντόναλντ Τραμπ: Τελευταία ευκαιρία για το Ιράν να υπογράψει μια καλή συμφωνία
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι απομάκρυνε την πρέσβειρα στις ΗΠΑ – Στο επίκεντρο ερευνών για διαφθορά
- Πόρτο Γερμενό: Οι εικόνες της καταστροφής μετά το πέρασμα της φωτιάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.