• Ναυτιλία

    Attica Group: Έκτακτη ΓΣ για τη διανομή κερδών – Αναβάθμιση σε ΒΒ από την ICAP

    • NewsRoom

    Σπ. Πασχάλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group.


    Η Attica Α.Ε. Συμμετοχών (Attica Group) με ανακοίνωση της ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00, επί της οδού Λυσικράτους αρ. 29, στην Καλλιθέα Αττικής.

    Μοναδικό θέμα της ημερήσια διάταξης θα είναι η έγκριση της διανομής κερδών προηγούμενων χρήσεων της Εταιρίας.

    Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας,  η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Α΄ Επαναληπτική Συνέλευση την 30η Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 επί της  οδού Λυσικράτους αρ. 29, Καλλιθέα.

    Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως  η ICAP A.E. αναβάθμισε την πιστοληπτική της ικανότητα κατά μία βαθμίδα, αποδίδοντάς της διαβάθμιση BB.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία:

    Η ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, βάσει των υποχρεώσεων που αναλήφθηκαν κατά την έκδοση του από 26.07.2019 Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ότι η ICAP A.E., στο πλαίσιο της τακτικής επαναξιολόγησης της Εταιρίας, αναβάθμισε την πιστοληπτική της ικανότητα κατά μία (1) βαθμίδα, αποδίδοντάς της διαβάθμιση BB (κατηγορία χαμηλού πιστωτικού κινδύνου).

    Διαβάστε επίσης

    Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως για το ομόλογο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

    Intralot: Επέκταση του συμβολαίου με ΟΠΑΠ για τα αριθμολαχεία

    ΟΛΠ: Παρουσιάστηκε ο διαγωνισμός για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου



    ΣΧΟΛΙΑ