• Ναυτιλία

    Αρσένιο Ντομίνγκεζ (ΙΜΟ): Σημαντικός ο ρόλος της Ελλάδας ως ναυτικό έθνος

    • NewsRoom
    ΓενικόςΓραμματέαςτου Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), Arsenio Dominguezκατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωσητης ΕΕ

    ΓενικόςΓραμματέαςτου Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), Arsenio Dominguezκατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωσητης ΕΕ


    Τη σημασία της Ελλάδας ως ναυτικό έθνος εξήρε ο Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), Αρσένιο Ντομίνγκεζ, μιλώντας στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

    Ο κ. Ντομίνγκεζ αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικά λόγια στο έργο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

    Στη συνέχεια, παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες των προτεραιοτήτων του Οργανισμού και τόνισε ότι η αρχή της ασφάλειας αποτελεί επίκεντρο της στρατηγικής του Οργανισμού, τονίζοντας ότι η φετινή World Maritime Day έχει ως θέμα “Navigating the Future: Safety First”.

    Αναφέρθηκε, επίσης, στον επιτελικό ρόλο των ναυτικών που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αντίξοες συνθήκες.

    Στάθηκε, τέλος, ιδιαίτερα στον ρόλο της ελληνικής ναυτιλίας και τη βαθιά τεχνογνωσία και εμπειρία της, καλώντας την να συνεχίσει να συμβάλει στο έργο του διεθνούς οργανισμού.

    Διαβάστε επίσης

    Τραυλού: Πράσινη ναυτιλία, ναυτική εκπαίδευση και ανταγωνιστικότητα της ελληνικής σημαίας

    Βαγγέλης Μαρινάκης και Τζον Φρέντρικσεν ναυπηγούν 14 πλοία VLCC αξίας 1,8 δισ. δολαρίων

    Sikorsky: Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές των τριών νέων ελικοπτέρων Romeo του Πολεμικού Ναυτικού



    ΣΧΟΛΙΑ