• Business

    Σελόντα: Αναβολή της Έκτακτης Γ.Σ.

    • NewsRoom
    Σελόντα

    Σελόντα


    Δεκτό έγινε το αίτημα μερίδας μετόχων της Σελόντα για αναβολή της συζήτησης και της λήψης απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της έκτακτης γενικής συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:  

    Ανακοινώνεται, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι σήμερα Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019 στο πλαίσιο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας “ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ” (εφεξής η Εταιρεία) που έλαβε χώρα στην έδρα της στον Δήμο Αμαρουσίου, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 56 και Δελφών για την συζήτηση και την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της από 10.12.2018 πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου,  “Θέμα πρώτο: Τροποποίηση του άρθρου 12 του Καταστατικού”  και  “Θέμα δεύτερο: Διάφορα θέματα”, παρέστησαν δώδεκα (12) μέτοχοι που κατέχουν εκατόν ενενήντα εκατομμύρια εξακόσιες ογδόντα έξι χιλιάδες τετρακόσιες (190.686.420) μετοχές, ήτοι ποσοστό 77,67% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

    Μέτοχοι που εκπροσωπούν ποσοστό 9,47% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου , υπέβαλαν αίτημα αναβολής συζήτησης και λήψης απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης για την 29η Ιανουαρίου 2019, το οποίο έγινε δεκτό.

    Συνεπώς, ως ημερομηνία συνέχισης της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ορίστηκε η Τρίτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 14.00 στην έδρα της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 56 και Δελφών, στον Δήμο Αμαρουσίου.

    Η μετ’ αναβολή Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποτελεί συνέχιση της σημερινής συνεδρίασης και δεν απαιτείται η επανάληψη των διατυπώσεων δημοσιότητας (πρόσκληση των μετόχων), σε αυτήν μπορούν δε να μετάσχουν και νέοι μέτοχοι, για τους οποίους, η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της 25/01/2019 (ημερομηνία καταγραφής) δηλ. της τέταρτης (4ης) ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της μετ’ αναβολής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 29/01/2019 και η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την 26/01/2019 δηλ. την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη Συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Παπουτσάνης ο διευθύνων σύμβουλος της Σελόντα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σελόντα: «Ναι» από τους μετόχους για την ΑΜΚ των 2,08 εκ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ