• Business

    Ryanair: Προσλαμβάνει 200 άτομα στην Ιρλανδία ενόψει αύξησης της ζήτησης το καλοκαίρι

    • NewsRoom
    Ryanair

    Ryanair


    Η Ryanair Holdings Plc δήλωσε ότι θα προσλάβει επιπλέον 200 άτομα πλήρωμα καμπίνας στην Ιρλανδία, καθώς προετοιμάζεται για μια αύξηση της ζήτησης αυτό το καλοκαίρι.

    Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, η οποία αναμένει μια εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση για ταξίδια αυτό το καλοκαίρι, είπε ότι θα διοργανώσει μια μαζική εκδήλωση για προσλήψεις αυτόν τον μήνα στα κεντρικά της γραφεία κοντά στο Δουβλίνο.

    Η Ryanair είπε ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να σχεδιάζουν καλοκαιρινές αποδράσεις παρά τον ανεξέλεγκτο πληθωρισμό και την επιβράδυνση της οικονομίας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το καλοκαίρι είναι κρίσιμο για την ευρωπαϊκή αεροπορική βιομηχανία, καθώς τότε οι αεροπορικές εταιρείες συνήθως βγάζουν τα περισσότερα χρήματα για τον υπόλοιπο χρόνο.

    Ο κλάδος των αερομεταφορών αυξάνει τις προσλήψεις αφού το περασμένο καλοκαίρι σημειώθηκαν μεγάλες ουρές και μαζικές ακυρώσεις, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια αγωνίστηκαν να αντιμετωπίσουν την αναζωπύρωση των ταξιδιών μετά την πανδημία.

    Σκηνές χάους είχαν σημειωθεί και στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου για πολλά Σαββατοκύριακα το περσινό καλοκαίρι, όταν η έλλειψη προσωπικού ασφαλείας οδήγησε σε μεγάλες ουρές με χιλιάδες ταξιδιώτες να χάνουν τελικά τις πτήσεις τους.

    Πηγή: Bloomberg

    Διαβάστε επίσης:

    Γερμανία: Δεν εξαρτάται η αποστoλή Leoperd στην Ουκρανία από τα αμερικανικά Abrams

    Σκρέκας: Mε 34 νέα έργα υψηλής περιβαλλοντικής αξίας, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών

    Ακινητοποιήθηκε πλοίο ελληνικών συμφερόντων για μεταφορά 4,5 τόνων κοκαΐνης αξίας 180 εκατ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ