• Business

    Ryanair: Σύνδεση Αθήνας – Άκαμπα με νέο δρομολόγιο

    • NewsRoom


    Ένα νέο δρομολόγιο ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Ryanair, το οποίο θα συνδέει την Αθήνα με την Άκαμπα της Ιορδανίας. Η σύνδεση θα πραγματοποιείται με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων για το χειμερινό πρόγραμμα του 2018, το οποίο θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

    Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της Ryanair π στο τέλος του μήνα και οι Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες θα επωφελούνται από ακόμα χαμηλότερους ναύλους και τις πιο πρόσφατες καινοτομίες του προγράμματος «Always Getting Better» το οποίο περιλαμβάνει χαμηλότερες τιμές στις παραδοτέες αποσκευές, το Ryanair Rooms με Travel Credit, πτήσεις με σύνδεση μέσω Ρώμης, Μιλάνου και Πόρτο, και το Ryanair Transfers.

    Ο Νικόλαος Λάρδης της Ryanair δήλωσε:

    «Είμαστε χαρούμενοι για την ανακοίνωση της νέας σύνδεσης μεταξύ Αθήνας και Άκαμπας στην Ιορδανία, την τριακοστή τέταρτη χώρα δραστηριοποίησης μας. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων για το χειμερινό πρόγραμμα του 2018, το οποίο θα ξεκινήσει τέλος Οκτωβρίου.

    Οι ναύλοι θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση στο Ryanair.com στο τέλος του μήνα και οι Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες θα επωφελούνται από ακόμα χαμηλότερους ναύλους και τις πιο πρόσφατες καινοτομίες του προγράμματος «Always Getting Better» το οποίο περιλαμβάνει χαμηλότερες τιμές στις παραδοτέες αποσκευές, το Ryanair Rooms με Travel Credit, πτήσεις με σύνδεση μέσω Ρώμης, Μιλάνου και Πόρτο, και το Ryanair Transfers.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΛΕΤΑΕΝ: Αυξημένες οι επενδύσεις σε αιολικά πάρκα το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sky Express: Ακόμη περισσότερες πτήσεις προς τα νησιά του Ιονίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επικυρώθηκε η εξαγορά της JetOil από την Cetracore – Tι προβλέπει το σχέδιο εξυγίανσης



    ΣΧΟΛΙΑ