• Business

    Ο Ψυχάρης , ο Τσίπρας και ο επόμενος επιχειρηματίας – κλειδί


    Η στήλη risky games σήμερα αναφέρεται στον εκδοτικό και πολιτικό πόλεμο Ψυχάρη – Τσίπρα και Παππά.

    Ψυχάρης – Παππάς 1

    Η μάχη αγριεύει . Μετά το περίφημο άρθρο του Βήματος που επί της ουσίας απεκάλυπτε τα κυστικά ραντεβού του Αλέξης Τσίπρα με τον Σταυρό Ψυχάρη ήλθε η ώρα του κ. Παππα να αντεπιτεθεί . Για την ακρίβεια ο υπουργός Επικρατείας απέστειλε το απόγευμα της Δευτέρας Εξώδικο στο ΔΟΛ, μετά τα εις βάρος του τελευταία δημοσιεύματα των εφημερίδων του συγκροτήματος, όπως ο ίδιος είχε προαναγγείλει.

    Ψυχάρης – Παππάς 2

    Ο κ. Παππάς, μιλώντας την περασμένη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου. Υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι ζουν στα σαλόνια. Αλλά αυτά τα κατά φαντασίαν σαλόνια είναι ο βούρκος τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα. Τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς».
    Επίσης, σε ανακοίνωσή του την περασμένη Πέμπτη, τονίζει ότι είναι αναγκασμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη καθώς «οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και στο πρόσωπό του συνεχίζονται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες».

    Ψυχάρης -Παππάς 3

    Όσον αφορά στην φήμη περί δημοσιοποίησης των συνομιλιών του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ με τον πρωθυπουργό, πηγή κοντά στον πρωθυπουργό επισημαίνει με νόημα πως η ηχογράφηση συνιστά κακούργημα. Σύμφωνα με την κορυφαία κυβερνητική πηγή ο εκδότης έχασε την ψυχραιμία του όταν προέκυψε το θέμα με το ΕΣΡ και παράλληλα υπήρξε ποινική δίωξη για κακούργημα με αφορμή τα προσωπικά του δάνεια. Φυσικά το εάν έχασε η όχι την ψυχραιμία του η όχι ο κ. Ψυχάρης μένει να φανεί στις επόμενες εβδομάδες ….

    Επιχειρηματίες  – Ψυχάρης 

    Οι περισσότεροι τραπεζίτες και επιχειρηματίες παρακολουθούν με αγωνία την μεγάλη μάχη μεταξύ των δυο ισχυρών ανδρών και τώρα όλοι βάζουν στοιχήματα ποιος θα είναι ο επόμενος που θα πάρει θέση μάχης ενάντια στην κυβέρνηση. Γιατί κάνεις δεν πιστεύει ότι η μάχη αυτή γίνεται μεμονωμένα. Δηλαδή ουδείς θεωρεί ότι το αφεντικό του ΔΟΛ θα είναι μονός του σε αυτή την μάχη… Ιδωμεν



    ΣΧΟΛΙΑ