ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κρίστιαν Σιούινγκ αναμένεται, εκτός απροόπτου, πως θα είναι ο επόμενος διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, της μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας της Γερμανίας, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πηγές που επικαλείται το διεθνές πρακτορείο Reuters.
O 47χρονος Σιούινγκ, που κατέχει σήμερα τη θέση του αναπληρωτή εκτελεστικού διευθυντή της Deutsche Bank, πρόκειται να αντικαταστήσει τον Βρετανό Τζον Κράιαν. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο, με τον ίδιο να έχει εμπειρία στην λιανική τραπεζική όσο και στον τομέα της διαχείρισης κινδύνου.
Σύμφωνα με τις πηγές του Reuters ο επίσης αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής Μάρκους Σχενκ, αναμένεται να αποχωρήσει από την τράπεζα.
Με ανακοίνωση της η Deutsche Bank έκανε γνωστό ότι θα συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο για να λάβει απόφαση για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του CEO.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κίνηση-ματ για 1,8 δισ. ευρώ από την Deutsche Bank
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο περίφημος trader της Deutsche Bank με το προσωνύμιο «Gollum»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κουβέιτ: Πουλάει πετρέλαιο σε αγοραστές της Ασίας για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο
- Boeing: Στις 60 οι παραδόσεις αεροσκαφών τον Μάιο μετά τα προβλήματα καλωδίωσης
- Ισραήλ: Ο αρχηγός των IDF προειδοποιεί πως η πρόσφατη επίθεση στο Ιράν ήταν προετοιμασία για ακόμη σοβαρότερο χτύπημα
- Airbus: Κίνδυνος να χαθεί ο στόχος παραγωγής για τα A320 λόγω έλλειψης κινητήρων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.