• Πρόσοψη του Public Outlet στου Ρέντη

    Business

    Public Outlet: Στο μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα για εκπτώσεις έως 70%

    • NewsRoom

    Μεγάλη ποικιλία με έως 70% έκπτωση σε οικιακές συσκευές, τηλεοράσεις, είδη τεχνολογίας & ψυχαγωγίας στο νέο Public Outlet σε μία έκθεση πάνω από 1.000 τ.μ.

    Εκπτώσεις που φτάνουν το 70% σε χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, σε μια έκθεση που ξεπερνά τα 1.000 τ.μ. σε επιφάνεια, μπορούν να βρουν οι καταναλωτές στο νέο, υπερσύγχρονο κατάστημα Public Outlet.

    Το νέο κατάστημα της Public άνοιξε τις πύλες του στις 29 Σεπτεμβρίου, στον 1ο όροφο του καταστήματος “Public + home”, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, και έχει αρχίσει να γίνεται ήδη «talk of the town» για την τεράστια γκάμα προϊόντων του, τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές, αλλά και τις ευκολίες πληρωμής που προσφέρει.

    Στο Public Outlet μπορεί να βρει κανείς όλα όσα χρειάζεται -υπολογιστές, smartphones, wearables, είδη εικόνας και ήχου, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές– και πολλές ακόμη προτάσεις από επώνυμες μάρκες της αγοράς, σε χαμηλές τιμές, άμεσα ετοιμοπαράδοτα και με εγγύηση, ώστε οι καταναλωτές να εξυπηρετούνται άμεσα.

    Επιπλέον, οι επισκέπτες του Public Outlet έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία εγκατάστασης νέας συσκευής και απεγκατάστασης της παλιάς συσκευής, καθώς και δωρεάν ανακύκλωση, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

    Ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής και χαμηλές δόσεις

    Ταυτόχρονα, επωφελούνται και από τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής, όπως συμβαίνει σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Public και στο Public.gr, για να ολοκληρώσουν τις αγορές τους ακόμη πιο εύκολα. Η υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna και FlexPay προσφέρουν μέγιστη ευελιξία αγορών, καθώς οι καταναλωτές επιλέγουν το πλάνο πληρωμής που τους εξυπηρετεί περισσότερο.

    Το νέο εκπτωτικό κατάστημα Public Outlet διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και προσκαλεί τους καταναλωτές να το επισκεφτούν για να ανακαλύψουν τα πιο δυνατά deals και να ζήσουν την Public εμπειρία αγορών!