• Public Now, Pay… 30 ημέρες μετά

    H νέα υπηρεσία πληρωμών «Public Now, Pay Later» με Klarna έρχεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στη ζωή σου

    Public - Klarna - Pay in 30

    Γιατί πας Public; Γατί ό,τι τύπος καταναλωτή κι αν είσαι, όπως κι αν σ’ αρέσει να κάνεις τις αγορές σου, τα Public και το public.gr είναι ο απόλυτος προορισμός για ό,τι κι αν χρειάζεσαι.

    Τώρα, όμως, έχεις έναν ακόμη λόγο: τη νέα υπηρεσία πληρωμών «Public Now, Pay Later» με Klarna που έρχεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στη ζωή σου. Κι αυτό γιατί στις δυνατότητες που υπήρχαν μέχρι τώρα έρχεται να προστεθεί άλλη μία, αφού τα Public απογειώνουν την αγοραστική εμπειρία που προσφέρουν στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να πληρώσουν τα προϊόντα που θέλουν 30 ημέρες μετά!

    Πλέον οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μικρές οικιακές συσκευές, gadgets και βιβλία και να τα πληρώσουν σε 30 ημέρες, άτοκα, από την ημέρα αποστολής. Δηλαδή αφού παραλάβουν και αρχίσουν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα που επέλεξαν.

    Εύκολη και άμεση πληρωμή

    Η διαδικασία πληρωμής μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι εύκολη και άμεση.

    Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία «Public Now, Pay Later» με Klarna στους τρόπους πληρωμής στο τελευταίο βήμα συναλλαγής, κλικάροντας την επιλογή «Όλο το ποσό σε 30 ημέρες άτοκα» στο public.gr.

    Αντίστοιχα στα καταστήματα Public, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλήσουν με τον ίδιο τρόπο την αγορά τους, αφού δημιουργήσουν δικό τους λογαριασμό στη Klarna ή αφού συνδεθούν στον υπάρχοντα λογαριασμό τους.

    Buy Now Pay Later, για πρώτη φορά στην Ελλάδα

    Η νέα υπηρεσία που προσφέρει η υπηρεσία «Public Now, Pay Later» έρχεται να διευρύνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες ευέλικτων τρόπων πληρωμής που προσφέρουν ήδη τα Public από κοινού με την Klarna -και μάλιστα για πρώτη φορά στην Ελλάδα- όπως η δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις (Pay in 3), χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, από όλα τα κανάλια πώλησης Public.

    Η νέα, ωστόσο, υπηρεσία έρχεται να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα:

    – πληρωμή 30 ημέρες μετά την αγορά/ημέρα αποστολής,

    – αξιοποίηση της δυνατότητας ακόμη και χωρίς χρήση πιστωτικής,

    – άτοκα και χωρίς δεσμεύσεις,

    – ευέλικτη ακύρωση συναλλαγής,

    – δυνατότητα μερικής επιστροφής παραγγελίας

    – ευελιξία χωρίς επιπλέον διαδικασίες,

    – προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στις in-store και online αγορές, για ακόμη περισσότερους καταναλωτές.