ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτώση τζίρου 4,1% σημειώθηκε στη βιομηχανία το 2023, έναντι αύξησης 33,1% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η ΕΛΣΤΑΤ.
Ειδικότερα, πτώση 7,2% σε ετήσια βάση σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Δεκέμβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2022, έναντι αύξησης 16,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2022 με το 2021, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία του μηνός Δεκεμβρίου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2023, παρουσίασε μείωση 6,3%.

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2023 – Δεκεμβρίου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2022 – Δεκεμβρίου 2022, παρουσίασε μείωση 4,1%.
Δείτε αναλυτικά εδώ
Διαβάστε επίσης:
ΤτΕ: «Βουτιά» στο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών το 2023
ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία από σήμερα νέες εκδόσεις για το myDATA και το timologio
ΑΑΔΕ: 5+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη διασύνδεση των POS με τα Ταμειακά Συστήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UniCredit – Alpha Bank: Ενισχύουν τη συνεργασία τους σε περιφερειακές αγορές
- Κάμερες: Νέα παράταση στον διαγωνισμό των €44 εκατ.
- ΝΑΤΟ: Σκέφτεται να ακυρώσει της Σύνοδο Κορυφής του 2027 για να αποφύγει τις εντάσεις με τον Τραμπ
- Χέγκσεθ: Ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Νετανιάχου για την πιθανή πώληση των F-35 στην Τουρκία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.