• Business

    Prosvasis: Σταθερά στο πλευρό των λογιστών σε όλη την Ελλάδα

    • NewsRoom
    Prosvasis: Σταθερά στο πλευρό των λογιστών σε όλη την Ελλάδα


    Μεγάλος χορηγός στην ημερίδα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης

    Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, συνεχίζει σταθερά δίπλα στο πλευρό των λογιστών και φοροτεχνικών σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας την Ημερίδα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (ΕΦΕΕΘ) ως μεγάλος χορηγός. Η ημερίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου στο Grand Hotel Palace, επικεντρώθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με τα myDATA, καθώς και την ψηφιακή κάρτα εργασίας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 600 επαγγελματίες λογιστές και φοροτεχνικοί από το Ν. Θεσσαλονίκης.

    Σε συνέχεια της πρόσφατης έμπρακτης στήριξης στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής, η Prosvasis προάγει την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που σχετίζονται με τη βελτίωση της καθημερινότητας του επαγγελματία λογιστή και φοροτεχνικού μέσω της συνεργασίας της με την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της επιτυχημένης ημερίδας.

    Στην ημερίδα της ΕΦΕΕΘ παρευρέθηκαν ο κ. Αστέριος Σιδερίδης, εκπρόσωπος της ΠΟΦΕΕ καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και υπεύθυνος της Επιτροπής Λογιστών-Φοροτεχνικών. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΕΦΕΕΘ, κ. Γιώργος Τσορμπατζηκωστής και η Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, κα. Ιωάννα Κωτσόγιαννη.

    Η Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, κα. Ιωάννα Κωτσόγιαννη, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε στην ημερίδα, σημείωσε: «Για την Prosvasis, η μετάβαση των επαγγελματιών λογιστών και φοροτεχνικών στη νέα ψηφιακή εποχή, αποτελεί προτεραιότητα. Στην κατεύθυνση αυτή, υποστηρίζουμε έμπρακτα πρωτοβολίες και δράσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα από τις αρμόδιες τοπικές Ενώσεις, Φορείς και Συλλόγους».

    Η Prosvasis, επιδιώκοντας πάντα τη δημιουργία καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες σε επιχειρήσεις, λογιστές και φοροτεχνικούς, έχει στο επίκεντρο του αναπτυξιακού της πλάνου την αγορά της Βόρειας Ελλάδας, γεγονός που αποδεικνύεται και από την έναρξη της λειτουργίας του υποκαταστήματος της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2022. Παράλληλα, συνεργάζεται με αρμόδιους Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας δυναμικά το πρόγραμμα εκδηλώσεών τους.

    Το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής αφορά τις πόλεις Πάτρα (17.10), Ναύπλιο (18.10), Ζάκυνθο (22.10), Κόρινθο (25.10), Χαλκίδα (4.11), Κατερίνη (17.11), Λάρισα (18.11), Σπάρτη (19.11), Ηράκλειο Κρήτης (21.11), Κέρκυρα (26.11), Άρτα (1.12) και Γιάννενα (03.12) αναμένοντας την ανακοίνωση των ημερομηνιών για τους υπόλοιπους Συλλόγους.



    ΣΧΟΛΙΑ