ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Profile -0,21%, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Allica Bank, η οποία βασίζεται στους ισχυρούς δεσμούς και την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο μερών.
Από τη λήψη της τραπεζικής της άδειας τον Σεπτέμβριο του 2019, η Allica Bank – η challenger τράπεζα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech) που απευθύνεται σε καθιερωμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις – παρουσίασε, κλιμακώνοντας με επιτυχία, τις καταθέσεις και τον εμπορικό της δανεισμό στην core banking πλατφόρμα της Ρrofile.
Η Allica Bank πρόσφατα ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας σε καταθέσεις ταυτόχρονα με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο σε δανεισμό μέσω της πλατφόρμας – έχοντας καταστεί ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους βρετανικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που επίσης πέτυχε κερδοφορία το καλοκαίρι του 2022.
Η πλατφόρμα Finuevo Core έχει επωφελήσει την Allica Bank με την εξαιρετικά αρθρωτή αρχιτεκτονική, βασισμένη σε χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή σε τραπεζικές εργασίες, προσφέροντας τραπεζική εμπειρία από άκρο σε άκρο. Το εύκολα διαμορφώσιμο και επεκτάσιμο περιβάλλον παρέχει άμεση και σε πολλαπλά επίπεδα επισκόπηση διαδικασιών, βασισμένη στις ιδιαιτερότητες της τράπεζας.
Η επέκταση της συνεργασίας της τράπεζας με την Ρrofile θα προσφέρει επιπλέον ευελιξία και θα επιτρέψει στην τράπεζα να ανταποκριθεί προληπτικά στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς.
Η προσαρμογή στις εξελισσόμενες ανάγκες της Allica καθίσταται προτεραιότητα για την Ρrofile, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της τράπεζας και να υποστηρίξουμε τα σχέδια ανάπτυξης τους.
Οι λύσεις λογισμικού της Ρrofile γίνονται η προτιμώμενη επιλογή για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Μέσω της συνεχούς εξέλιξης και της πλούσιας λειτουργικότητας, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, δημιουργώντας απαράμιλλη αξία για τον πελάτη.
Διαβάστε επίσης
ΕΛΙΝΟΙΛ: Στα 2,7 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του Ομίλου στο πρώτο τρίμηνο
ATHEX ESG Data Portal: Η Νέα Ψηφιακή Πλατφόρμα Συλλογής ESG Πληροφοριών του ΧΑ
Philip Morris: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη στο β΄τρίμηνο – Τι προβλέπει για το σύνολο του 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Τα 9 χρόνια του Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα, τα γενέθλια και οι στόχοι του για την 5ετία 2026-2030
- Σ. Θεοχάρης (πρόεδρος ΕΔΑΕ): «Προτεραιότητά μας η προάσπιση της ειδικότητας και της Δημόσιας Υγείας»
- Αποκλειστικό: Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση των 13 στον ΕΟΔΥ – Η επιστολή “φωτιά” της 7ης Ιανουαρίου
- Βασιλική Τραούδα: Από διοικήτρια του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, νέα Πρόεδρος στον ΟΣΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.