ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tην Πέμπτη 2 Μαΐου ξεκινά η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων και θα λήξει την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019. Παράλληλα την Κυριακή 5 Μαΐου, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά, με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών 11:00- 18:00.
Κατά τη διενέργεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, επιβάλλεται η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση και επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε σχετικά: «Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν πλέον ένα παρωχημένο θεσμό, που δεν βοηθάει τη λειτουργία της αγοράς, παρ’ όλα αυτά οι επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΄Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς: Red Code σε οκτώ περιφέρειες – Κατηγορία 5 σε Αττική και Εύβοια
- Πορτογαλία: Ενισχύονται οι έλεγχοι στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα, με αφορμή τα γεγονότα στη Θέουτα
- Elon Musk: Fake news η πώληση μονάδας της Tesla στην Κίνα και η πιθανή συγχώνευση με την SpaceX
- Ρουμανία: Ενεργειακός συναγερμός λόγω ξηρασίας – Κίνδυνος να κλείσει και δεύτερος πυρηνικός αντιδραστήρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.