• Business

    Πότε έρχονται στην Ελλάδα τα νέα ρούχα που λάνσαρε για την H&M ο David Beckham (video)

    • NewsRoom


    Είναι γνωστός σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι όμορφος, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πολύ πλούσιος! Ο λόγος για ποιόν άλλον; Τον David Beckham! Ο αγαπημένος, όχι μόνο της πρώην spice girl Victoria Beckham, αλλά και της πλειοψηφίας του γυναικείου πληθυσμού, φαίνεται πως εκτός από καλή μπάλα ξέρει και από business!

    Ο 41χρονος ποδοσφαιριστής παρουσίασε στο Los Angeles το απόγευμα της Δευτέρας τη συλλογή του από ρούχα για λογαριασμό της γνωστής εταιρίας Η&Μ. Τα ρούχα του Bechkam αναμένεται να έρθουν στην Ευρώπη τις επόμενες εβδομάδες και στην Ελλάδα το αργότερο στα τέλη του επόμενου μήνα.

    beckam1

    beckam4beckam3

    O πρώην super star της Manchester United, ήταν από μόνος του διαφήμιση για την κολεξιόν του, καθώς έλαμψε φορώντας ρούχα από τη σειρά ενδυμάτων που παρουσίασε.

    Ντυμένος με ένα κομψό μακρύ μαύρο πουκάμισο με ανοιχτά τα πάνω κουμπιά και γυρισμένα τα μανίκια, έτσι ώστε να φαίνονται τα tatoos του, αλλά και με ένα μαύρο παντελόνι συνδυασμένο απόλυτα αρμονικά με καφέ σουέτ μποτάκια, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

    beckam9beckam10

    beckam5

    Η νέα συλλογή περιλαμβάνει ρούχα που κάθε άντρας, αν θέλει να θεωρείται καλοντυμένος, θα πρέπει να έχει στην ντουλάπα του, όπως κοστούμια, τζιν πουκάμισα, αδιάβροχα και t-shirts.

    Αυτή είναι η τρίτη φορά που η σουηδική εταιρία ρούχων συνεργάζεται με τον ποδοσφαιριστή για την συλλογή που φέρει την ονομασία  Modern Essentials Line.

    Ο Beckham είχε και στο παρελθόν, επιτυχώς, συνεργαστεί με την H&M για μία σειρά εσωρούχων με τον τίτλο David Beckham Bodywear.

    beckam 11

    Στο evet που πραγματοποιήθηκε ο γνωστός ποδοσφαιριστής έβγαλε φωτογραφίες όχι μόνο με τους fan του αλλά και με διάσημους που παρευρέθηκαν εκεί, όπως ο τηλεοπτικός αστέρας Mario Lopez, με τον οποίο απεικονίζονται στην παρακάτω φωτογραφία.

    beckam 12

    beckam 17

    beckam 16

    beckam18

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/way-greece-gnoriste-tin-ellinida-sexovomva-pou-echi-pari-ta-miala-ton-vretanon/77586



    ΣΧΟΛΙΑ