ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ακραίο καιρικό φαινόμενο γνωστό ως «Μήδεια» έχει σαρώσει τις τελευταίες ημέρες όλη την χώρα με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει ειδικές συνθήκες και στο εργασιακό τοπίο όπου και έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτήματα για το αν πληρώνεται ή όχι ο εργαζόμενος λόγω της απουσίας του από την εργασία.
Σύμφωνα λοιπόν με το Υπουργείο Εργασίας διακρίνουν τις εξής περιπτώσεις:
- Αδυναμία προσέλευσης εργαζομένου, αδυναμία λειτουργίας εργοδότη
- Αδυναμία προσέλευσης εργαζομένου, επιθυμία εργοδότη για μη λειτουργία
- Αδυναμία προσέλευσης εργαζομένου, κανονική λειτουργία επιχείρησης
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο e-forologia πατώντας εδώ
Δείτε περισσότερα άρθρα για την πλήρη Φορολογική, Λογιστική και Εργατική σας ενημέρωση στο e-forologia.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Μπαλκόνι κατέρρευσε και σκότωσε γυναίκα – Τραυματίστηκαν τα παιδιά της
- Η Ρωσία επιτέθηκε κατά υποδομών της ουκρανικής Naftogaz στην Πολτάβα
- Στην Κωνσταντινούπολη ο Ζελένσκι για συνομιλίες με τον Ερντογάν
- Τουρνάς: «Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι» – Με αναφορές στην ενίσχυση της Πυροσβεστικής η αλλαγή σκυτάλης στο Πολιτικής Προστασίας (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.