• Business

    PLAYMOBIL Hellas: Προσφέρει 80.000€ για την ενίσχυση του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

    • NewsRoom


    Η PLAYMOBIL, η κορυφαία, διαχρονική και πιο αγαπημένη μάρκα ποιοτικών παιδικών παιχνιδιών, πάντα ευαισθητοποιημένη για τα παιδιά σε ανάγκη, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Προγράμματος της εταιρείας, PLAYMOBIL play & give, προσέφερε στο Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις των συλλεκτικών φιγούρων, από το 2012 έως και το 2015.

    2

    Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», ο Γενικός Διευθυντής της PLAYMOBIL Hellas, Γιώργος Παγώνης, παρέδωσε στην Πρέσβη Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο των Συλλόγων ‘ΕΛΠΙΔΑ’ και ‘ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, επιταγή των 80.000€, για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Όραμα Ελπίδας.

    3

    Την ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, εκπροσώπων των ΜΜΕ, αλλά και των παιδιών που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα, μαζί με τις οικογένειές τους, προλόγισε ο κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, Κοινός Διοικητής των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων, Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Π.&Α. Κυριακού». Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε θερμά την PLAYMOBIL Hellas για την προσφορά της στο έργο του Συλλόγου και τη συμβολή της στη δημιουργία και ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ: «Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, PLAYMOBIL play & give,  έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία και έχει βοηθήσει να μεταφερθεί μέσα στην ελληνική οικογένεια το μήνυμα της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης προς τα παιδιά τα οποία δίνουν μάχη κατά του καρκίνου».

    4

    Ο κύριος Γιώργος Παγώνης, Γενικός Διευθυντής της PLAYMOBIL Hellas δήλωσε σχετικά: «Το 2012, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για την ελληνική κοινωνία που με πολύ αγάπη όλα αυτά τα χρόνια μας έχει στηρίξει. Κάτι το διαφορετικό. Για να γίνει μοναδικό όμως, έπρεπε να βρούμε και έναν μοναδικό φορέα. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Βαρδινογιάννη, για όλα όσα έχει προσφέρει. Περπατήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Δημιουργήσαμε 8 διαφορετικές φιγούρες και κάθε χρόνο προσθέταμε και κάτι το διαφορετικό. Η προσπάθεια μας, βασική κατεύθυνση είχε το να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give, το οποίο μοιράστηκε και στα σχολεία. Ο στόχος του ήταν να καταλάβουν τα παιδιά, πως το καλό και το άσχημο είναι πολύ κοντά. Ο τρόπος για να το διαχειριστείς, είναι να προσφέρεις».

    Παράλληλα, τα παιδιά που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους νέους πρωταγωνιστές του PLAYMOBIL play & give, τον Πυροσβέστη Φώτη και την Κτηνίατρο Ζωή, ενώ όλοι έλαβαν συμβολικά ως δώρο τις φιγούρες και το συλλεκτικό παραμύθι του προγράμματος, «Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου».

    Στα 4 χρόνια παρουσίας του PLAYMOBIL play & give στην ελληνική αγορά, το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στην πρωτοβουλία της PLAYMOBIL Hellas, υποστηρίζοντας το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, με την αγορά των συλλεκτικών φιγούρων. Η  PLAYMOBIL Hellas, παραμένει για ακόμα μια χρονιά, πιστή στο όραμά της να εμπνέει το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς για τα παιδιά σε ανάγκη, μέσα από το παιχνίδι.



    ΣΧΟΛΙΑ