ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος κατέγραψε σημαντική αύξηση 7,6% στις πωλήσεις του κατά το πρώτο εξάμηνο, φτάνοντας τα 117,78 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που δημοσίευσε .
Πιο συγκεκριμένα οι πωλήσεις του Ομίλου κατά την περίοδο 1η Ιανουαρίου – 30 Ιουνίου αυξήθηκαν κατά 7,6% και ανήλθαν σε €117,78εκ από €109,45εκ στις 30.6.2024.
Το ΕΒΙTDA του Ομίλου ανήλθε σε €9,30εκ έναντι €7,52εκ το 2024. Τα κέρδη μετά τους φόρους ανήλθαν σε €3,88εκ έναντι €3,49εκ στις 30.6.2024.
Ο συνολικός τραπεζικός δανεισμός ανήλθε στα €35,8εκ από €46,8εκ στις 31.12.2024, ενώ ο καθαρός τραπεζικός δανεισμός ανήλθε στα €21,2εκ. από € 19,1εκ στις 31.12.2024.
Ο δείκτης φερεγγυότητας του Ομίλου (καθαρή θέση ως % του συνόλου του ενεργητικού χωρίς τα διαθέσιμα και ισοδύναμα) στις 30.6.2025 ήταν 46,1%.
Διαβάστε επίσης
Paramount: Ολοκληρώθηκε το mega deal ύψους $8 δισ. με την Skydance
GSK: Διευθετήθηκε αγωγή για εμβόλια mRNA – Εξασφαλίζει $500 εκατ.
Wendy’s: Mειώνει τις ετήσιες προβλέψεις καθώς οι καταναλωτές στις ΗΠΑ «σφίγγουν το ζωνάρι»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.