• Business

    Πέθανε ο επιχειρηματίας Βασίλης Βάρσος, του ιστορικού ζαχαροπλαστείου στην Κηφισιά

    • NewsRoom


    Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Βάρσος, ιδιοκτήτης του ιστορικού ζαχαροπλαστείου στην Κηφισιά.

    Την είδηση γνωστοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς με ανάρτηση στο Facebook.

    Ήταν ένας από τους δύο εγγονούς του Βασίλη Βάρσου που άνοιξε το 1892 το θρυλικό ζαχαροπλαστείο και το οποίο αριθμεί πλέον 128 χρόνια ιστορίας.

    Ο Γιώργος και ο Βασίλης Βάρσος είναι τα δύο εγγόνια του Βασίλη Βάρσου που ξεκίνησε το 1892 την θρυλική επιχείρηση την οποία και είχαν στα χέρια τους μέχρι πριν λίγα χρόνια, όταν και ανέλαβε τα ηνία η 4η γενιά, ο Κωνσταντίνος και ο Αντώνης.

    Ο Βασίλης Βάρσος πέθανε το βράδυ της Τρίτης. Μάλιστα ο Βασίλης Βάρσος είχε βάλει και υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του 2019 διεκδικώντας τον δήμο Κηφισιάς.

    Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη των μελών του για την απώλεια του επιφανούς και αγαπητού μέλους του,
    Βασίλη Βάρσου, και απευθύνει τα ειλικρινή του συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

    Ο Βασίλης Βάρσος υπήρξε γνωστός και αγαπητός στην Κηφισιώτικη οικογένεια. Εξαιρετικός επιχειρ;ηματίας, υπέροχος οικογενειάρχης, αγαπητός συμπολίτης, θα μας λείψει πολύ.

    Μετά την αναγγελία του θανάτου του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς συνεδρίασε και αποφάσισε τα εξής:

    1. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος
    2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία
    3. Να αποστείλει στεφάνι εις μνήμη του
    4. Να δημοσιεύσει το παρόν στην ιστοσελίδα του, στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να το αποστείλει προς δημοσίευση στον τοπικό τύπο.

    Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του ότι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, στις 2μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

    Ο Πρόεδρος Η Έφορος

    Μάρκος Πανέττας Εριφύλη Γαλλή



    ΣΧΟΛΙΑ