• Πασχαλινά δώρα 2021: Πρωτότυπες προτάσεις για κάθε παιδί και κάθε ηλικία!

    Τι πιο όμορφο από τα πλατιά χαμόγελα των παιδιών όταν ανοίγουν τα δώρα τους;

    Για τέλεια πασχαλινά δώρα, ο προορισμός είναι ένας: Public!

    Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το Πάσχα, μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές των παιδιών. Τα μαθήματα σταματούν, τα παιχνίδια ξεκινούν και όλα τα παιδιά ανυπομονούν για τις διακοπές του Πάσχα. Όχι, όμως, μόνο για τις ημέρες ξεκούρασης, αλλά και για τα δώρα που θα πάρουν από τους νονούς, τους γονείς, φίλους και συγγενείς, μαζί με τις καθιερωμένες λαμπάδες. Κι όσο πιο πρωτότυπα, τόσο καλύτερα!

    Τι πιο όμορφο από τα πλατιά χαμόγελα των παιδιών όταν ανοίγουν τα δώρα τους και ανακαλύπτουν ότι πίσω από το περιτύλιγμα κρύβεται αυτό που επιθυμούσαν τόσο καιρό;

    Νονοί και γονείς κάνουν αγώνα δρόμου για να βρουν το καταλληλότερο δώρο, που θα δώσει χαρά στα βαφτιστήρια και στα παιδιά τους, μαζί με μία λαμπάδα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις! Γίνεται, όμως, να τα βρει κανείς όλα σε ένα μέρος, γρήγορα και απλά, διαλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων;

    Στo Public όλα είναι δυνατά!

    Ο νονός θα βρει στo Public όλα όσα χρειάζεται για το ιδανικό πασχαλινό δώρο, που θα κάνει το βαφτιστήρι του να πετάξει από χαρά!

    Από ξεχωριστές λαμπάδες για αγόρια και κορίτσια, μικρούς και μεγάλους, μέχρι τα πιο cool παιχνίδια, αλλά και τα πιο δελεαστικά προϊόντα τεχνολογίας, για τους φανατικούς του hi-tech και του gaming, όπως και ενδιαφέρουσες προτάσεις για τους βιβλιοφάγους.

    Το Public είναι ο προορισμός για τα φετινά πασχαλινά δώρα!

    Η μικρή σας βαφτιστήρα θα λατρέψει την λαμπάδα γλειφιτζούρι Frida Kahlo, ενώ για τα μεγαλύτερα κορίτσια της οικογένειάς μας η λαμπάδα με το μεταξωτό λουλούδι είναι ιδανική επιλογή!

    Αν πάλι θέλετε να συνδυάσετε την λαμπάδα του βαφτιστηριού σας με ένα παιχνίδι που θα το ξετρελάνει, στο Public θα βρείτε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Τα κορίτσια θα ξετρελαθούν μόλις ξετυλίξουν την λαμπάδα της Barbie με το ινστιτούτο ομορφιάς, ενώ τα αγόρια δεν θα σταματούν να παίζουν με την πίστα αυτοκινήτων Hw City Γκαράζ.

    Fish Liang

    Σε περίπτωση που τα βαφτιστήρια σας έχουν μεγαλώσει, στο Public θα βρείτε τέλειες επιλογές τεχνολογίας και gaming, που θα τα αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Γιατί ποιο παιδί δεν θα ξετρελαθεί με ένα ολοκαίνουριο smartphone ή μία polaroid camera για να απαθανατίζει τις αγαπημένες του στιγμές και να τις έχει αμέσως τυπωμένες σε φωτογραφίες;

    Polaroid Now I-Type Ιnstant Camera

    Οι νονοί, όμως, επιφορτίζονται και με την ευθύνη να επιλέγουν τα σωστά βιβλία για τα παιδιά. Ένα βιβλίο που θα προσφέρει ένα νοητό ταξίδι, ειδικά σε καιρούς πανδημίας, μοιάζει ιδανικό δώρο για το φετινό Πάσχα. Διαλέξτε ανάμεσα σε ενδιαφέροντα και… περιπετειώδη βιβλία, όπως το «Η περιπέτεια ξεκινά εδώ», αλλά και το «Αστροφυσική για βιαστικούς νέους», αλλά και πολλά άλλα, που θα βρείτε μόνο στο Public!

    Κι αν δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε ή αν το βαφτιστήρι ή ανηψάκι σας είναι μακριά, υπάρχει πάντα η Public e-gift card! Το δώρο που δίνει στους αγαπημένους σας εκατομμύρια επιλογές από το public.gr! Φτάνει στον παραλήπτη του σε μόλις μερικά λεπτά και προσφέρει αμέτρητες επιλογές από 10 έως 500 ευρώ!

    Για τέλεια πασχαλινά δώρα, ο προορισμός είναι ένας και είναι το Public!

    Public
    Public