ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έγκριση των τραπεζών Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνικής Τράπεζας και Eurobank για την τροποποίηση των όρων του από 08.04.2020 υπογραφέντος προγράμματος έκδοσης εμπραγμάτως εξασφαλισμένου κοινού ομολογιακού δανείου έλαβε η εταιρεία Ε. Παΐρης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η τροποποίηση αφορά την παράταση της περιόδου διαθεσιμότητας έκδοσης των ομολογιών Α’ Σειράς, μέχρι τις 15.12.2020, και των ομολογιών Β’ Σειράς, μέχρι τις 28.08.2021, λόγω καθυστερήσεων που ανέκυψαν κατά τη διαδικασία εγγραφής των αναγκαίων βαρών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης του ομολογιακού δανείου καθώς και διάφορες διορθώσεις, προσθήκες και προσαρμογές στους όρους της σύμβασης αναφορικά με την εγγραφή των προσημειώσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κλιμακώνεται η πολιτική σύγκρουση στις ΗΠΑ λόγω Ιράν: Αίτημα καθαίρεσης Τραμπ και Χέγκσεθ από βουλευτές
- Κικίλιας: Ξεκίνησε η καταβολή του μεταφορικού ισοδύναμου προς τους κατοίκους των νησιών
- Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένα τηλεφώνημα υπάρχει μόνο από συνεργάτη μου για αγρότη της Καρδίτσας – Θα είμαι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του 2027
- Pershing Square (Μπιλ Άκμαν): Προσφέρει 9,4 δισ. ευρώ και μετοχές για την εξαγορά της Universal Music Group
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.