• Business

    Π. Παππάς: Παραμένει στο Nasdaq η Star Bulk Carriers

    Πέτρος Παππάς. Επικεφαλής Star Bulk Carriers

    Πέτρος Παππάς. Επικεφαλής Star Bulk Carriers


    Την παραμονή της μετοχής της στο ταμπλό του δείκτη Nasdaq εξασφάλισε η Star Bulk Carriers του Πέτρου Παππά, επιτυγχάνοντας την επαναφορά της τιμής της πάνω από το όριο του ενός δολαρίου.

    Όπως ανακοίνωσε η Star Bulk, σε επιστολή που έλαβε από τον Nasdaq επιβεβαιώνεται ότι με το reverse split στο οποίο προχώρησε στις κοινές μετοχές της στις 20 Ιουνίου, η μετοχή της εταιρείας ξεπέρασε και πάλι το 1 δολάριο.

    Μετά το reverse split (με αναλογία 1 προς 5) οι μετοχές της εταιρείας μειώθηκαν από τα 219,8 εκατομμύρια στα 44 εκατομμύρια, ενώ η αξία της μετοχής της Star Bulk κυμαίνεται πλέον πάνω από τα 3 δολάρια.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Star Bulk είχε προχωρήσει σε reverse split και πριν από τέσσερα χρόνια, με αναλογία 1 προς 15 τότε, μειώνοντας τις μετοχές της σε περίπου 5 εκατομμύρια. Ωστόσο, έκτοτε η εταιρεία έκανε αρκετές προσφορές νέων μετοχών, ανεβάζοντας κατά πολύ τον αριθμό τους.

    Σημειώνεται ότι η Star Bulk διαθέτει αυτή τη στιγμή 70 πλοία τύπου Newcastlemax, Capesize, Post Panamax, Kamsarmax, Panamax, Ultramax και Supramax, ενώ ακόμα πέντε κατασκευάζονται για λογαριασμό της σε κινεζικό ναυπηγείο και αναμένεται να παραδοθούν το 2017 και το 2018.

    Διαβάστε ακόμα στο mononews.gr:

    http://www.mononews.gr/kontra-stin-krisi-o-stamatis-molaris-sinechizi-na-agorazi-bulkers/59546



    ΣΧΟΛΙΑ