• Business

    Ουρές έξω από τα καταστήματα στη Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, περιορισμένη η κίνηση στην Ερμού στην Αθήνα

    • NewsRoom


    Διαφορετικές εικόνες παρουσιάζουν οι εμπορικοί δρόμοι στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου, καθώς οι δύο περιοχές βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας.

    Στην «κίτρινη» Θεσσαλονίκη, όπου τα καταστήματα λιανικής πώλησης συνεχίζουν να παραμένουν ανοικτά, οι καταναλωτές με «σύμμαχο» τον καιρό, βγήκαν για τα ψώνια τους, ενώ σχηματίστηκαν ουρές, κυρίως από νεαρούς, έξω από καταστήματα μεγάλων αλυσίδων ένδυσης και υπόδησης, στην Τσιμισκή.

    Αστυνομικοί προχωρούν σε συστάσεις προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ όλοι οι καταναλωτές φορούν μάσκες, όπως φαίνεται και από τις  φωτογραφίες του GRTimes.gr.

    Αντίθετα, στην «κόκκινη» Αθήνα, η κίνηση στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης, την Οδό Ερμού, είναι σαφώς μειωμένη, καθώς οι πολίτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του click inside και του click away. Η κίνηση αυξήθηκε ελαφρώς προς τις μεσημεριανές ώρες, ενώ μικρές είναι οι ουρές έξω από τα καταστήματα στα οποία επιτρέπεται η είσοδος μετά από το κλείσιμο ραντεβού.



    ΣΧΟΛΙΑ