• Business

    OTE: Περιθώρια ανόδου 33,7% δίνει η Goldman Sachs για τη μετοχή

    OTE

    Μιχάλης Τσαμάζ, Επικεφαλής ΟΤΕ


    Υψηλότερα ανεβάζει τον πήχη για τη μετοχή του ΟΤΕ η Goldman Sachs, αυξάνοντας σημαντικά την τιμή στόχο. Σύμφωνα με το reuters, οι αναλυτές του διεθνούς οίκου τοποθετούν τη δίκαιη τιμή για τον τίτλο στα 11,7 ευρώ από 10,8 ευρώ που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση.

    Σήμερα η μετοχή καταγράφει κέρδη για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση και διαπραγματεύεται στα 8,76 ευρώ.

    Στο μεταξύ, χθες ο Οργανισμός ανακοίνωσε ελκυστικά Προγράμματα Οικειοθελούς Αποχώρησης, κυρίως για εργαζομένους που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που υλοποιεί για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του, την ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού του και τη δημιουργία ευκαιριών για την απασχόληση νέων ανθρώπων.

    Στα προγράμματα αναμένεται ότι θα συμμετάσχουν 350 περίπου εργαζόμενοι, με το συνολικό κόστος να εκτιμάται σε 54 εκατ. ευρώ περίπου. Υπενθυμίζεται ότι τα προγράμματα που υλοποιεί ο ΟΤΕ δεν επιβαρύνουν τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς η εταιρεία επωμίζεται το σύνολο του κόστους.

    Τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για τους εργαζομένους δίνουν τη δυνατότητα αποχώρησης με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και λαμβάνουν υπόψη το δύσκολο μακροοοικονομικό περιβάλλον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/credit-suisse-ke-china-merchants-bank-diekdikoun-ta-ellinika-naftiliaka-dania-tis-rbs/55782

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/marinopouli-afti-pou-cheronte-ke-afti-pou-lipounte/55670

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ