• Opus: Live Well, Laugh Often, Love Much

    Business

    Opus: Live Well, Laugh Often, Love Much

    • NewsRoom

    Βόλτα στην αγορά… Ένας καφές στα γρήγορα ή και στα χαλαρά… to catch up μετά από τόσους μήνες πίεσης… Ή μήπως lunch στο ενδιάμεσο της δουλειάς; Και γιατί όχι ποτό; Ό,τι κι αν αποφασίσουμε, όμως, ο προορισμός είναι ένας: το Opus.

    Προσιτό και φιλόξενο, με κοσμοπολίτικο, όμως, αέρα, το Opus έχει αλλάξει τη ζωή στην πόλη. Από νωρίς το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η γωνία Πανδώρας και Μεταξά λειτουργεί ως σημείο συνάντησης, χαλάρωσης ή διασκέδασης, προσθέτοντας τον δικό της παλμό σε μια από τις πιο ζωντανές, βιμπράτες και upscale γειτονιές της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

    Opus
    Opus Inner Pleasure, All-Day Bar Restaurant

    Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με καφέ και σνακ, να απολαύσεις μοναδικά πιάτα από τη διεθνή κουζίνα ή, όντως, να βγεις για ποτό (για κοκτέιλ, εντάξει!) μέχρι το πρωί. Ειδικά δε τα σαββατοκύριακα, το Opus γίνεται σημείο συνάντησης για όλους, δίνοντάς σου την ευκαιρία να γνωρίσεις τους πάντες – από κοινούς θνητούς μέχρι celebrities και απίθανο νεαρόκοσμο που ξέρει -αν μη τι άλλο- να διασκεδάζει!

    Τα live events και τα πάρτι είναι, άλλωστε, από τα δυνατά σημεία του αγαπημένου σου προορισμού. Γνωστοί καλλιτέχνες ξεσηκώνουν τον κόσμο, συμπαρασύροντάς τον σε μια απίστευτη γιορτή. Αισθήσεων, συναισθήματος, διασκέδασης. Είναι η ώρα που το αγαπημένο σου στέκι μεταμορφώνεται σε κορυφαίο hot spot του αθηναϊκού nightlife.

    Opus: Live Well, Laugh Often, Love Much

    Το μότο που χαρακτηρίζει, άλλωστε, τη μεγάλη οικογένεια του Opus δεν είναι τυχαίο: Live Well, Laugh Often, Love Much. Γιατί έτσι πρέπει να είναι η ζωή. Σαν έργο τέχνης. Σαν μουσική σύνθεση. Με άλλα λόγια… OPUS!

    Opus