• Business

    ΟΠΑΠ: Στην Allwyn International η μειοψηφική συμμετοχή στην Betano έναντι 74,2 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom
    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas


    Στην Allwyn Investments μεταβίβασε η ΟΠΑΠ την μειοψηφική της συμμετοχή στην Betano, έναντι ανταλλάγματος 72,2 εκατ. ευρώ.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΠΑΠ:  

    H ΟΠΑΠ Α.Ε (η «ΟΠΑΠ»), σε συνέχεια της από 20 Απριλίου 2022 ανακοίνωσής της, ανακοινώνει ότι η 100% θυγατρική της εταιρεία, OPAP Investment Limited (η «OPAP Investment») μεταβίβασε σήμερα την μειοψηφική συμμετοχή της 36,75% στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας Kaizen Gaming Limited εκτός Ελλάδος και Κύπρου (η «Betano») στην εταιρεία Allwyn Investments Cyprus Limited, μία εξ ολοκλήρου έμμεση θυγατρική της Allwyn International a.s., έναντι συνολικού ανταλλάγματος €74.243.013 (συμπεριλαμβανομένων των αναλογούντων καθαρών ταμειακών διαθεσίμων).

    Επιπρόσθετα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η OPAP Investment θα λάβει πληρωμές ποσοστού επί μελλοντικών κερδών (earnout payments), με βάση την επίδοση της Betano.

    Η ΟΠΑΠ διατηρεί τη συνολική συμμετοχή της ύψους 84,49% και τον αποκλειστικό έλεγχο επί της εταιρείας Stoiximan Ltd και της δραστηριότητας διαδικτυακών τυχερών παιγνίων αυτής σε Ελλάδα και Κύπρο υπό το σήμα «Stoiximan».



    ΣΧΟΛΙΑ