Menu
0.57%
Τζίρος: 119.81 εκατ.

Αγόρασε στα Public τώρα τα εισιτήριο σου για τις πιο αναμενόμενες εκδηλώσεις του μήνα

Media

Όμιλος Κυριακού: Νέος αντιπρόεδρος στην Ελλάδα ο Νίκος Νικολακόπουλος

Comments

Καθήκοντα Αντιπροέδρου του Ομίλου Κυριακού (K Group) στην Ελλάδα αναλαμβάνει ο Νίκος Νικολακόπουλος, ενισχύοντας τη διοικητική του ομάδα σε μια περίοδο επιτάχυνσης της ανάπτυξης του Ομίλου στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ο Όμιλος Κυριακού είναι ο διεθνής επιχειρηματικός όμιλος της οικογένειας Κυριακού. Διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων στους τομείς των μέσων ενημέρωσης, της παραγωγής περιεχομένου, της ψυχαγωγίας, της ναυτιλίας, της διαχείρισης επενδυτικών κεφαλαίων (private equity) και του real estate.

1

Η ανάληψη των νέων καθηκόντων από τον Νίκο Νικολακόπουλο εντάσσεται στη μακροπρόθεσμη στρατηγική του Θοδωρή Κυριακού, Επικεφαλής του Ομίλου Κυριακού και Προέδρου του Ομίλου Antenna.

Η στρατηγική αυτή αποσκοπεί στην περαιτέρω ενδυνάμωση του Ομίλου στην Ελλάδα, στην ανάπτυξη των υφιστάμενων εταιρειών και δραστηριοτήτων του και την πραγματοποίηση νέων σημαντικών επενδύσεων στη χώρα, παράλληλα με τη συνεχή διεθνή επέκτασή του.

Ο Νίκος Νικολακόπουλος διαθέτει μακρά εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Intralot, με έδρα την Ελλάδα, ενώ προηγουμένως είχε αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Intralot στην Αμερική.

Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει επίσης υψηλόβαθμους διοικητικούς ρόλους σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων και η Microsoft.

Διαβάστε επίσης:

Διεθνής διάκριση για την Trade Estates από την EPRA στα sBPR Awards 2026

Δυναμική παρουσία της CrediaBank στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2026 με πρόταση χρηματοδότησης

Hermès: Σε τροχιά για τη χειρότερη επίδοση από το 1993 η μετοχή – Τι λένε Goldman Sachs και UBS

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραιτήθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου από CEO της ΕΡΤ – Το επόμενο βήμα σε μεγάλο τηλεοπτικό οργανισμό
ΟΝΕΧ Syros: Ολοκληρώθηκε η επισκευή του Maas Confidence
Χρονιά-ορόσημο το 2026 για τους μεγιστάνες του τεχνολογικού κλάδου με κέρδη άνω των $800 δισ.
Πηγές ΟΣΥ: Η ΦΡΑΤΕΚ Α.Ε. μοναδικός διεκδικητής στον διαγωνισμό για την αποξήλωση του ανενεργού δικτύου των τρόλεϊ
Moda Bagno: Μέρισμα 1,315 εκατ. ευρώ για τη χρήση 2025 – Στις 23 Οκτωβρίου η πληρωμή
Ζαββός: Στα €7 δισ. η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας μέσω της HDB
Διεθνής διάκριση για την Trade Estates από την EPRA στα sBPR Awards 2026
ΑΘΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες στον Κόμβο Καλυφτάκη – Πόσο θα ισχύσουν
Hermès: Σε τροχιά για τη χειρότερη επίδοση από το 1993 η μετοχή – Τι λένε Goldman Sachs και UBS
Η MSC και ο όμιλος Royal Caribbean κατασκευάζουν από κοινoύ τερματικό σταθμό κρουαζιέρας στην Οκινάουα της Ιαπωνίας