• Business

    Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Χορηγός στο συνέδριο της Ένωσης Αμερικανών Ταξιδιωτικών Γραφείων ASTA Destination Expo 2018


    Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, συνεπής στη στρατηγική ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού, συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο της Ένωσης Αμερικανών Ταξιδιωτικών Γραφείων ASTA Destination Expo 2018. Το συγκεκριμένο συνέδριο θεωρείται κορυφαίο γεγονός για την Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία, με τη συμμετοχή 500 και πλέον τουριστικών πρακτόρων από τις ΗΠΑ, συνιστώντας ευκαιρία για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην αμερικανική τουριστική αγορά.

    Η διοργάνωση αυτή αποτέλεσε πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και συγκεκριμένα της Υπουργού, κας Έλενας Κουντουρά και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της ASTA και της αντίστοιχης ελληνική FedHATTA, με την υποστήριξη του ΕΟΤ.

    Την επίσημη τελετή τίμησε με την παρουσία του ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Jeοffry Pyatt, ο οποίος αναφέρθηκε στην καλώς υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική της Ελλάδας.

    Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες σύνεδροι καθώς και εκπρόσωποι ελληνικών περιφερειών και τουριστικών φορέων της χώρας. Παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου κα Ευρυδίκη Κουρνέτα.

    Επίσης, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Γούλιος και η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Βορείου Αμερικής κα Γκρέτα Καματερού.

    Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Χρήστος Αποστολόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχωρά δυναμικά την υλοποίηση του σχεδιασμού του για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα. Συμμετέχοντας σε συνέδρια αυτού του βεληνεκούς, αλλά και χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενισχύοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χώρας μας, ως προορισμός Ιατρικού Τουρισμού.»



    ΣΧΟΛΙΑ