• Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη

    Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη

    Business

    Όμιλος Φάις και Θεσσαλονίκη: Μια δυνατή σχέση που κρατάει χρόνια!

    • NewsRoom

    Ο Όμιλος Φάις συντηρεί μια ενισχυμένη και επιτυχημένη παρουσία στη Θεσσαλονίκη, αποτυπώνοντας τρία καθοριστικά χαρακτηριστικά: Δυναμική, Μοντέρνα, Καινοτόμα.

    Αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο της πόλης στα Βαλκάνια, ο Όμιλος εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ευκαιρίες που προσφέρει. Με πολυδιάστατη παρουσία και υψηλή εμπορική αξία, στο κέντρο αλλά και στις γενικότερες περιοχές της πόλης, ο Όμιλος δημιουργεί σημεία αναφοράς που αντικατοπτρίζουν τη συνεχή εξέλιξή του.

    Ένα εκ των εμβληματικότερων αποτελεί η Αγορά Μοδιάνο, η οποία ανανεώθηκε εντυπωσιακά το Δεκέμβριο του 2022. Με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας, αποτελεί ένα ζωντανό ιστορικό, αρχιτεκτονικό και γαστρονομικό σημείο αναφοράς. Ενσωματώνοντας σύγχρονη αισθητική και νέα φιλοσοφία, η Αγορά Μοδιάνο διαμορφώνει μια πλούσια εμπειρία λιανικής αλλά και εστίασης, που ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

    Αφήνοντας το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη δυτική πλευρά βρίσκουμε το One Salonica Outlet Mall. Ένα shopping mall νέας γενιάς, που έδωσε καινούργια πνοή στην περιοχή με τον χαρακτήρα και την πληθώρα επιλογών που προσφέρει. Πάνω από 80 εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, κινηματογράφοι και υπεραγορά, συνθέτουν έναν χώρο όπου οι αγορές, η διασκέδαση και η γεύση προσκαλούν τον επισκέπτη κάθε στιγμή της ημέρας. Τo πρώτο Premium Outlet Mall στην Ελλάδα, δεν αποτελεί πόλο έλξης μόνο για τους Θεσσαλονικείς, αλλά και για επισκέπτες από γειτονικές πόλεις και χώρες.

    One Salonica Outlet Mall
    One Salonica Outlet Mall

    Φυσικά, υπάρχουν και όλα τα brands του Ομίλου τα οποία διατηρούν καταστήματα στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσά τους, global icons με αίγλη και αναγνωρισιμότητα, όπως η Under Armour, η KIKO Milano, η PUMA αλλά και εδραιωμένα εγχώρια σήματα όπως η Kalogirou, ένα ελληνικό fashion brand που κυριαρχεί στο χώρο της πολυτελούς μόδας. Με παρουσία σε κομβικά και πολυσύχναστα spots του κέντρου, αποτελούν εδώ και χρόνια σημεία αναφοράς σε μια τόσο μεγάλη και κοσμοπολίτικη αγορά όπως αυτή της συμπρωτεύουσας.

    Στην εντυπωσιακή γκάμα των επώνυμων brands του Ομίλου, με παρουσία στην πόλη της Θεσσαλονίκης έρχεται να προστεθεί, εντός του 2024 και η Levi’s ®, το νεότερο brand στο portfolio του Ομίλου Φάις, με το πολυαναμενόμενο κατάστημα να τοποθετείται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους.

    KIKO Milano store, Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη
    KIKO Milano store, Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη
    Under Armour
    Under Armour store, Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη
    Under Armour store, Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη
    Puma storeMediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη

    Σε μια πόλη που καθημερινά κερδίζει πίσω όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της διαχρονικής της αίγλης, ο Όμιλος Φάις αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της. Σημεία που αποτελούν πόλους έλξης και μοχλούς ανάπτυξης, δεκάδες θέσεις εργασίας, καθώς και η καίρια συμμετοχή στο εμπορικό γίγνεσθαι, δημιουργούν μια σχέση που διαρκεί και ολοένα μεγαλώνει.