ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Όμιλος ΑΒΑΞ ανανέωσε τη συνεργασία με την Intersys για 5 επιπλέον έτη.
Η συνεργασία αφορά στην παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτύπωσης (Managed Print Services – MPS) με αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών των κεντρικών γραφείων του Ομίλου με πολυμηχανήματα Canon, των εργοταξίων με υπερσύγχρονα plotter και με παράλληλη εφαρμογή του πλέον αξιόπιστου λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων uniFLOW.
Το uniFLOW αναβαθμίζει διαχείριση των συσκευών, αξιοποιώντας πλήρως τη δυναμική κάθε πολυμηχανήματος του οργανισμού, για εκτύπωση και σάρωση. Η αυτοματοποίηση που παρέχει το uniflow, η εγγύηση του ονόματος Canon και η τεχνογνωσία της Intersys, βελτιώνουν την παραγωγικότητα, παρέχουν καλύτερο έλεγχο του κόστους και αυξημένη ασφάλεια των εγγράφων.
O Όμιλος ΑΒΑΞ A.E. είναι ένας από τους ισχυρότερους κατασκευαστικούς Ομίλους στην Ελλάδα, με μακρά ιστορία επιτυχημένων παραδόσεων, εμβληματικών έργων υποδομής, εταιρικής ανάπτυξης, συμβολής στην ελληνική οικονομία και επιτυχημένης παρουσίας στις διεθνείς αγορές.
Η Intersys είναι μια πολλαπλά αναγνωρισμένη εταιρεία τεχνολογίας, με περισσότερα από 60 χρόνια αποδεδειγμένη εμπειρία στην υποστήριξη και ψηφιακή αναβάθμιση των οργανισμών, μέσα από την αυτοματοποίηση των εταιρικών διαδικασιών, τη διακίνηση της πληροφορίας και την απομακρυσμένη διαχείριση του εξοπλισμού τους.
Τα χαρακτηριστικά του έργου και η αμοιβαία επωφελής συνεργασία των δύο μερών, έρχονται όχι μόνο να ανταποκριθούν αλλά και να υπερκαλύψουν τις προδιαγραφές απόδοσης, κόστους και ασφάλειας και να συμβάλλουν σημαντικά στην συνολική εξέλιξη του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου ΑΒΑΞ A.E.
Διαβάστε επίσης:
Έπεσαν οι υπογραφές για τον άξονα Μπράλος – Άμφισσα με την ΑΒΑΞ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.