• Business

    OAKA: Ρυθμίστηκαν οι οφειλές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός – Την Τρίτη συνεδριάζει το ΔΣ για την παραχώρηση του γηπέδου

    • NewsRoom
    Δημήτρης Γιαννακόπουλος

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος


    Ιδιωτικό Συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης-αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλών υπέγραψε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ), με το οποίο τακτοποιήθηκαν οφειλές 326.451 ευρώ.

    Έτσι ανοίγει ακόμα περισσότερο ο δρόμος για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 έτη.

    Μάλιστα, όπως ενημέρωσε σε σχετική ανακοίνωση της η διοίκηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, την προσεχή Τρίτη θα συνεδριάσει το ΔΣ του ΟΑΚΑ, με μόνο θέμα το τελικό σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ: 

    Υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Ιδιωτικό Συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης – αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης».

    Τακτοποιήθηκαν οφειλές συνολικού ύψους 326.451€, που αφορούσαν σε εξωδικαστική επίλυση δικαστικής διαφοράς παλαιότερων οφειλών, καθώς και στη χρήση της τρέχουσας περιόδου (2022-2023).

    Κατόπιν αυτού και έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης μακροχρόνιας Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» σ’ αυτήν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της νομοθετικής διάταξης του άρθρου 44 του ν. 4934/2022, προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ για την προσεχή Τρίτη, 2 Μαΐου.

    Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί.

    Διαβάστε επίσης

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Πριν τις εκλογές η υπογραφές για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

    Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ



    ΣΧΟΛΙΑ