• Business

    Ο Βασίλης Ευκαρπίδης νέος διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της Σουρωτή

    • NewsRoom
    σουρωτή


    Tον Βασίλη Ευκαρπίδη επέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ» για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και γενικού διευθυντή της εταιρείας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ευκαρπίδης κατέχει πολυετή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό, υλοποιώντας πολλά επιτυχημένα projects σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

    «Η υψηλή εξειδίκευσή του στην ανάπτυξη διεθνών brands και δικτύων διάθεσης ενισχύει τους στρατηγικούς και εμπορικούς στόχους της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ και υπόσχεται μία πιο δυναμική υπόσταση, διεισδύοντας στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η πλήρωση της θέσης θα συμβάλει καθοριστικά στη δομική ανασυγκρότηση της ιστορικής εταιρείας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία ενός αιώνα αδιάληπτης λειτουργίας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

    Σχετικά με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Ευκαρπίδης σημείωσε: «Καλωσορίζουμε τον δεύτερο αιώνα ζωής αυτής της σπουδαίας εταιρείας και ενός προϊόντος μοναδικής ποιότητας και σύστασης, που με βεβαιότητα μπορεί να αναμετρηθεί επάξια με διεθνώς καταξιωμένες μάρκες. Στην νέα της εποχή, το όραμα της ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ επικεντρώνεται στην ανθρώπινη καταναλωτική εμπειρία, την ανάδειξη των ανώτερων χαρακτηριστικών ποιότητας και στη βελτιστοποίηση των δικτύων διάθεσης».

    «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε καθένα από τους 116 σημερινούς εργαζομένους, αλλά και σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά τα 100 χρόνια, επιτρέποντάς μας σήμερα να συνεχίσουμε με όραμα την πορεία αυτής της ιστορικής εταιρείας» πρόσθεσε ο κ. Ευκαρπίδης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πωλητήριο στο 40% της Folli Follie στα Attica

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Eurolife ERB εισέρχεται σε μια νέα εποχή στην εξυπηρέτηση πελατών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Alpha Bank: Παραμένει στον χρηματιστηριακό δείκτη αειφορίας FTSE4GOOD



    ΣΧΟΛΙΑ