ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι ο κ. Γεώργιος Γεωργόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Group Human Resources από τις 16 Μαρτίου 2020, στη θέση της κυρίας Αναστασίας Μακαριγάκη.
Ο κ. Γεωργόπουλος κατείχε ως σήμερα τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο Retail Banking, με ευθύνη της Τραπεζικής Ιδιωτών, των Καταθέσεων και των Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου, ενώ παράλληλα είχε την εποπτεία του Δικτύου Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος. Έχοντας υπηρετήσει από διάφορες θέσεις τον Οργανισμό, διαθέτει βαθιά γνώση και κατανόηση των δραστηριοτήτων του.
Eντάχθηκε στην Τράπεζα το 1999 και μέχρι το 2012 εργάσθηκε στον τομέα Treasury & Financial Markets ως Deputy Treasurer. Στη συνέχεια ανέλαβε επικεφαλής του Δικτύου Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος μέχρι το 2015, οπότε και ανέλαβε τα έως σήμερα καθήκοντά του. Είναι κάτοχος ΒΑ στα Οικονομικά, BSc Marketing Management και MBA από το Manchester Business School.
Η Τράπεζα ευχαριστεί την κυρία Μακαριγάκη, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου, για το έργο που επιτέλεσε στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια κρίσιμη περίοδο μετασχηματισμού για τον Όμιλο.
Η κυρία Μακαριγάκη συνέβαλε στη διαμόρφωση της νέας εταιρικής κουλτούρας της Τράπεζας, στην υλοποίηση του νέου συστήματος αξιολόγησης Become & Achieve, στη νέα διάρθρωση ρόλων και επιπέδων μέσω του Job Family Model και τη δημιουργία ενός Επαγγελματικού Ταμείου.
Με την προσωπική της δέσμευση και την ενεργό συμβολή της βοήθησε στην διαχείριση και ολοκλήρωση των εργασιακών θεμάτων στο project της Intrum. Για τους λόγους αυτούς θα συνεχίσει με την ιδιότητα του Συμβούλου να υποστηρίζει την Τράπεζα σε έργα αναφορικά με την οργανωτική δομή και το νέο μοντέλο λειτουργίας της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: «Ασυγχώρητες» οι επιθέσεις του Ιράν, τονίζει η Κάγια Κάλας μετά την τηλεδιάσκεψη των ευρωπαίων ΥΠΕΞ
- HΠΑ: Επίδειξη ισχύος – Στη δημοσιότητα όλα τα όπλα και οι στόχοι του πρώτου 24ωρου κατά του Ιράν
- Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνουν έτοιμες για «αναλογικές αμυντικές ενέργειες» κατά του Ιράν
- Ντόναλντ Τραμπ: «Διαδικασία τεσσάρων εβδομάδων» οι επιθέσεις στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.