ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς βούλιαξε η SpaceX, το ισχυρό «buy» από Goldman και Morgan για ΟΤΕ, Alpha και Eurobank, το bid για το 11% της ΕΥΔΑΠ, η προκλητική απόφαση του Κοντόπουλου, οι happy Βαρδινογιάννης-Σιάμισιης, τo next big thing Παπαλέκα στη Μύκονο, και το επικό Βατερλό των αναλυτών στην Jumbo
Τις προβλέψεις της για τα οικονομικά μεγέθη του 2025 παρουσίασε στους θεσμικούς επενδυτές η Noval Property η οποία δημοσιοποίησε παράλληλα και τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2024.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της η εισηγμένη προβλέπει για το 2025 έως και 38 εκατ. ευρώ ως έσοδα από μισθώματα, έως 24 εκατ. ευρώ τα έσοδα από λειτουργική κερδοφορία της εταιρείας και μεταξύ το 12.5 και 14.5 εκατ ευρώ τα κεφάλαια από λειτουργικές δραστηριότητες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (στο εξής η «Εταιρεία») στο πλαίσιο της παρουσίασής της, στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2024, καθώς επίσης και τις προβλέψεις της, αναφορικά με τα παρακάτω οικονομικά μεγέθη, για το έτος 2025:
– Έσοδα από μισθώματα μεταξύ €36 εκατ. και €38 εκατ.
– Λειτουργική κερδοφορία μεταξύ €22 εκατ. και €24 εκατ.
– Κεφάλαια από λειτουργικές δραστηριότητες μεταξύ €12.5 εκατ. και €14.5 εκατ.
Η μεθοδολογία υπολογισμού των ανωτέρω εναλλακτικών δεικτών περιγράφεται στις δημοσιοποιημένες χρηματοοικονομικές καταστάσεις της χρήσης που έληξε την 31.12.2024.
Η Εταιρεία θα παρακολουθεί την εξέλιξη των ανωτέρω προβλέψεων, θα αναθεωρεί και θα ενημερώνει, χωρίς υπαίτια βραδύτητα, το επενδυτικό κοινό σε περίπτωση που υπάρχουν αποκλίσεις.
Η παρουσίαση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της εταιρείας (https://noval-property.com/eterikesparousiasis/) καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (https://www.athexgroup.gr/el/market-data/announcements).
Διαβάστε επίσης:
ΟΤΕ: Δυναμικό ξεκίνημα με αύξηση 1% στα έσοδα και 1,8% στο προσαρμοσμένο EBITDA το α’ τρίμηνο
Νέος Οικοδομικός Κανονισμός: 12 ερωτήσεις και απαντήσεις, τι φέρνει η νέα ρύθμιση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.