ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελπιδοφόρα εκκίνηση για τη Noval Property από τη Eurobank Equities – Τιμή στόχος τα 3,35€ και σύσταση «Αγοράς»
Η Noval Property ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τους όρους του από 06.12.2021 Πράσινου Κοινού Ομολογιακού Δανείου έκδοσης της Εταιρείας (εφεξής «το ΚΟΔ»), η ημερομηνία προσδιορισμού (Record Date) των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την 6η Περίοδο Εκτοκισμού, ήτοι από 06.06.2024 έως 06.12.2024, είναι η 05.12.2024.
Από την 04.12.2024 (ex-coupon date), οι ομολογίες της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του έκτου (6ου ) τοκομεριδίου.
Το μικτό ποσό των οφειλόμενων τόκων για την έκτη (6η) Περίοδο Εκτοκισμού ανέρχεται στο ποσό των €1.616.500,00 ήτοι ποσό €13,4708333333 ανά ομολογία, ονομαστικής αξίας €1.000, το οποίο έχει υπολογισθεί με επιτόκιο 2,65% ετησίως (προ φόρων), με βάση έτος 360 ημερών και του πραγματικού αριθμού ημερών (ACT/360) και αντιστοιχεί σε 120.000 ομολογίες που τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στην οργανωμένη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η καταβολή των οφειλόμενων τόκων προς τους δικαιούχους των ομολογιών (εφεξής οι «Ομολογιούχοι») θα πραγματοποιηθεί μέσω της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε.» (ATHEXCSD) την 06.12.2024.
Διαβάστε επίσης
Καφές – «φαρμάκι»: Στο υψηλότερο σημείο από το 1977 η τιμή του Arabica
Μανουσάκης: Εντός του 2025 οι μελέτες σκοπιμότητας για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Σ. Αραβίας
Έλον Μασκ: Καταργείστε το γραφείο «Οικονομικής Προστασίας Καταναλωτών»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπόστικ (Fed): Εξακολουθεί να βλέπει μία μείωση επιτοκίου το 2025, αλλά παρακολουθεί την Αγορά Εργασίας
- Mazda CX-80: Κορυφαίο σε ασφάλεια (video)
- Μακρόν σε Ερντογάν: Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε σε μια φιλόδοξη διμερή ατζέντα με την Τουρκία
- Νετανιάχου: Θα κατακτήσουμε τη Γάζα ανεξάρτητα από το αν η Χαμάς αποδεχτεί τη συμφωνία για τους ομήρους
