ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλες ζημιές από πυρκαγιά, σήμερα, υπέστη η ιχθυογεννητική μονάδα του ομίλου «Νηρεύς» στα Καρδάμυλα της Χίου, σύμφωνα με το Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ.
Η πυρκαγιά προκλήθηκε από μια λάμπα που έπεσε σε άδεια δεξαμενή. Λόγω των εύφλεκτων υλικών επεκτάθηκε μέσα στη μονάδα με τις δεξαμενές του γόνου, που αυτή την περίοδο είναι άδειες.
Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις ενώ σε ένα μικρό ευτυχώς ποσοστό κυρίως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του στρες χάθηκαν γόνοι από τις εξωτερικές δεξαμενές προπάχυνσης.
Σημαντικό είναι ότι δεν κινδύνεψε κάποιος εργαζόμενος.
Σύμφωνα με την εταιρεία θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι 30 εργαζόμενοι να συνεχίσουν την εργασία τους.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου με δύναμη 30 ανδρών και 10 οχήματα κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Και αυτό παρά το ότι υπήρχαν ιδιαίτερες δυσκολίες όπως το ότι στο χώρο υπήρχαν φιάλες με οξυγόνο και άλλα εύφλεκτα υλικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Ανδρέας Τετέι εντάσσεται στους CSR Ambassadors της Stoiximan
- Η Ινδία αγοράζει πετρέλαιο και αέριο από το Ιράν μετά από μια παύση επτά ετών – Πιέσεις στις ΗΠΑ
- Εθνική Τράπεζα: Ένας σύγχρονος οργανισμός χτισμένος γύρω από τους ανθρώπους του
- Fuel Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα – Σε 48 ώρες η πληρωμή των ποσών από την ώρα της αίτησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.