• Business

    Κίνηση «ματ» από τον Σαββίδη: Απέκτησε το Epsilon από τον Φίλιππο Βρυώνη – Όλο το παρασκήνιο

    Ιβάν Σαββίδης

    Ιβάν Σαββίδης


    Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη καταλήγει ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon, επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία που κυκλοφόρησε το πρωί της Δευτέρας για συμφωνία μεταξύ της Dimera και της πλευράς του Φίλιππου Βρυώνη, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες.

    Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Με την κίνηση αυτή ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εισόδου του ομογενή επιχειρηματία στον χώρο των media.

    Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη καταστρώσει τα πρώτα του σχέδια για την ανάπτυξη του καναλιού, το οποίο φαίνεται πως θα αλλάξει ύφος σε σχέση με σήμερα. Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο Mega, στο οποίο κατέχει ποσοστό 19,63%, το οποίο απέκτησε από τον Φώτη Μπόμπολα.

    Σε κάθε περίπτωση, αυτό σημαίνει πως ο Σαββίδης θα διεκδικήσει μια από τις επτά τηλεοπτικές άδειες. Άλλωστε, η Dimera είχε συμμετάσχει και στην προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία εντέλει κρίθηκε αντισυνταγματική από το ΣτΕ.

    Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Ιουλίου η εταιρεία Dimera του Ιβάν Σαββίδη απέκτησε τα σήματα της Πήγασος Εκδοτική, “Έθνος”, “Έθνος της Κυριακής” και “Ημερησία”, έναντι συνολικού τιμήματος 3,58 εκατ. ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σ. Παληός: Επέκταση της ναύλωσης πλοίου της Diana Shipping με τα διπλάσια λεφτά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα αγωγή κατά του Γ. Οικονόμου για το deal της DryShips με την Kalani

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H επόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ: Η μεγάλη φυγή της Eldorado Gold

     



    ΣΧΟΛΙΑ