• Business

    Eurobank: Προς πώληση το “King George”

    Eurobank


    Η τράπεζα Eurobank, αποφάσισε να προβεί στην πώληση του ιστορικού ξενοδοχείου “King George” στην Πλατεία Συντάγματος.

    Με σημερινή ανακοίνωσή της μέσω καταχώρησης η τράπεζα γνωστοποίησε την έναρξη της διαδικασίας πώλησης του ακινήτου, επί του οποίου είναι σε λειτουργία σήμερα το 5 αστέρων ξενοδοχείο.

    Η προθεσμία για τη μη δεσμευτική εκδήλωση ενδιαφέροντος θα είναι μέχρι και τις 12 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι. Όπως επισημαίνεται στην καταχώρηση, η Eurobank δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ολοκληρώσει τη διαδικασία ή να πωλήσει το ακίνητο σε οποιονδήποτε από τους ενδιαφερόμενους και επιφυλάσσει σε αυτήν το δικαίωμα να πωλεί ή να διαθέτει και εκμεταλλεύεται το παραπάνω ακίνητο με οποιονδήποτε τρόπο οποτεδήποτε, σε οποιονδήποτε και με οποιουσδήποτε όρους.

    Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου που στεγάζει το King George Palace στην πλατεία Συντάγματος (επί του αριθμού 3 της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’) από το 1930, φτάνει τα 9.450 τ.μ περίπου και αποτελείται από τρία υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, 8 ορόφους και δώμα ενώ τα δωμάτια που διαθέτει είναι στο σύνολό τους 102.

    Σήμερα τη διαχείριση του King George πραγματοποιεί η εταιρεία Λάμψα Α.Ε. (Μεγάλη Βρετανία), συμφερόντων Λασκαρίδη, η οποία έχει μισθώσει και το ακίνητο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τάνκερ από το Ντουμπάι για την Avin International

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε μπελάδες η Seanergy Maritime: Η επιστολή του Nasdaq και η περίοδος χάριτος των 180 ημερών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Οικονόμου: Πούλησε «χαρτιά», πήρε 83 εκατ. δολ.



    ΣΧΟΛΙΑ