ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Χρήστος Μπαλάσκας, πρώην γενικός διευθυντής της Εταιρίας Παροχής Αερίου Αττικής, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή Έργων Ελλάδας της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, ανακοίνωσε απόψε η εταιρία.
Ο κ. Μπαλάσκας καταλαμβάνει τη θέση του Εντουάρντο Μόουρα, ο οποίος θα επιστρέψει στο γραφείο του στο Βανκούβερ αφού ολοκληρωθεί η περίοδος παράδοσης καθηκόντων.
Θα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση της ομάδας της Ελληνικός Χρυσός και θα συνεργάζεται με όλους τους εμπλεκόμενους με σκοπό να συνεχιστεί η ανάπτυξη των εταιρικών έργων στην Ελλάδα.
Ο Χρήστος Μπαλάσκας διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΕΠΑ Αττικής από το 2008 μέχρι το 2016, ενώ συνέχισε τη θητεία του ως Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ Αττικής από τον Ιανουάριο 2017.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Eldorado Gold: Η μεγάλη ήττα Λαφαζάνη και Σκουρλέτη στις Σκουριές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θετικός ο ρόλος των εργαζομένων στην παραμονή της Eldorado Gold
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας – Ήρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή (Βίντεο)
- Jan Karas (ΟΠΑΠ): Τα αποτελέσματα β’ τριμήνου αντικατοπτρίζουν την ικανότητα της εταιρείας να δημιουργεί αξία για τους μετόχους
- Μεσσηνία: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στα Πετράλωνα
- Η συνολική χρήση ζώνης ασφαλείας στην Ελλάδα φτάνει μόλις στο 54%, σύμφωνα με έρευνα
