• Business

    e-Commerce Project Manager: Ξεκινά το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο

    • NewsRoom


    Για 7η συνεχόμενη χρονιά, υλοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα eCommerce Project Manager, στην Εξέλιξη, στις 6 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

    • 55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών
    • 25 ώρες Digital Marketing e-Learning, με 8 από τους εγκυρότερους διεθνώς εισηγητές
    • Strategy case studies. Εργαλεία και τεχνικές του e-Business στην πράξη, μέσα από τη μελέτη και επίλυση πραγματικών προβλημάτων στη διαμόρφωση e-Commerce στρατηγικής για e-Shops ή brands  που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

    Το e-Commerce Project Manager απευθύνεται  σε:

    • e-Commerce, Retail, Sales, Marketing, Store, Product & Brand Managers, B2B Specialists
    • μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα.
    • στελέχη εμπορικών τμημάτων εταιριών που θέλουν να εκπαιδευτούν στο e-Commerce αλλά και σε όποιον ασχολείται με τη διαχείριση και βελτιστοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων

    Οι ενότητες  του eCommerce Project Manager περιλαμβάνουν:

    Εισαγωγή στο ηλεκτρονικό εμπόριο e-Commerce Operations Price Comparison Engine Tactics
    e-Commerce Audit Project Management Technical Issues of building an e-shop
    e-Commerce Buying SEO Growth Hacking for e-Commerce
    e-Legal PayPerClick Online Competition Analysis
    e-Commerce Strategy Web Analytics Business Plan for an eBusiness
    e-Payments Cross Border e-Commerce

    Η e-Academy, που περιλαμβάνει 2 ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, το e-Commerce Project Manager και το Digital Marketing Practitioner, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την eSkills Center της Convert Group και την ακαδημαϊκή επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group.

    To Digital Marketing Practitioner ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου και λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθεί και 2ο τμήμα στις 16 Νοεμβρίου.



    ΣΧΟΛΙΑ