ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιδιαίτερα καλά είναι τα νέα για τη Fraport αφού τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια αποδεικνύονται μια εξαιρετικά καλή επένδυση.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Reuters, η Fraport Greece συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση του τζίρου της εταιρείας, παρότι η παραχώρηση των αεροδρομίων έγινε μόλις τον Απρίλιο.
Συνολικά, τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια απέφεραν κέρδη ύψους 106 εκατομμυρίων ευρώ προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων, αριθμός που αντιστοιχεί στο 1/8 περίπου των συνολικών εσόδων (EBITDA) της επιχείρησης, ύψους 808 εκατομμυρίων ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Fraport αύξησε επίσης τις προβλέψεις της για την αύξηση της κίνησης των επιβατών στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια γύρω στο 10%, από κάτι περισσότερο από 5% που προέβλεπε προηγουμένως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Fraport: Ξεκινούν τα έργα στην Μύκονο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμηλώνει τους τόνους η Fraport, επιμένει όμως στις «συμβατικές διαφορές»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όμιλος Κοπελούζου: Τι προβλέπουν οι πρώτες συμφωνίες με την κινεζική Shenhua
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allied Shipbroking: Περί τα 240 φορτηγά πλοία εγκλωβισμένα στο Στενό του Ορμούζ – Σε κίνδυνο η παγκόσμια γεωργία
- Attica Group: Στις 19 Μαΐου ανοίγει το ανακαινισμένο Tinos Beach που αγόρασε από τον εφοπλιστή Μαρτίνο
- Δεξαμενόπλοιο στις φλόγες έπειτα από πλήγμα κοντά στο στενό του Oρμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται διατεθειμένος να τελειώσει τον πόλεμο χωρίς να ανοίξει το στενό του Ορμούζ – Πάνω από 107 δολάρια το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.