• Business

    Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα δυο νέα ξενοδοχεία Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts

    • NewsRoom
    Wyndham

    Geoff Ballotti, πρόεδρος του ομίλου Wyndham Hotel Group


    Ξεκίνησαν και επίσημα τη λειτουργία τους τα ξενοδοχεία Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts και επανασυστήθηκαν στο κοινό, ανανεωμένα, έπειτα από την επένδυση που υλοποίησε η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΕΛΙΝΤΟΥΡ ΑΕ, σε συνεργασία με την Zeus International και την Wyndham Hotel Group.

    Σε πρόσφατη εκδήλωση που έγινε με αφορμή τα εγκαίνια των ξενοδοχειακών μονάδων τονίστηκε ότι η συνεργασία των δυο αυτών οργανισμών αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας και των δύο νέων πολυτελών resorts στο Λουτράκι.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Zeus International, Χάρης Σιγανός, δήλωσε ότι υλοποιείται η δέσμευσή για τη δημιουργία ενός νέου πόλου έλξης, την ανάδειξη ενός μοναδικού ιστορικού ξενοδοχείου, που επανασυστήνεται στο κοινό πλήρως ανανεωμένο και με την ποιοτική παρακαταθήκη της Wyndham Hotel Group και της Zeus International. Η στρατηγική συνεργασία των δύο οργανισμών αποδίδει καρπούς με σημαντικά οφέλη για το τουρισμό, την απασχόληση και την τοπική κοινωνία.

    Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την πόλη του Λουτρακίου, μόλις μία ώρα από την Αθήνα και κοντά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως το Ναύπλιο, η Επίδαυρος και οι Δελφοί.

    Τα δύο ξενοδοχεία διαθέτουν από κοινού πέντε εστιατόρια και μπαρ, τέσσερις εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σπα, γυμναστήριο και ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, μίνι γκολφ, mini club με δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλη ποικιλία σε θαλάσσια σπορ για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαρδής Βαρδινογιάννης: Τα προβλήματα της Ελλάδας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Τράπεζα Αττικής): Χωρίς έξοδο στις αγορές θα χρειαστούμε νέο μνημόνιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μ. Στασινόπουλος στο mononews: «Η Βιοχάλκο επένδυσε 400 εκατ. στην Ελλάδα από τότε που άλλαξε έδρα»



    ΣΧΟΛΙΑ