• Business

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι πρώτες δηλώσεις του εφοπλιστή στο BBC μετά την εξαγορά της Nottingham Forest (video)

    Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής Capital Maritime

    Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής Capital Maritime


    Ο εφοπλιστής της Capital Ship Management Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας Nottingham Forest, παραχώρησε συνέντευξη στο BBC, όπου και ανέλυσε, μεταξύ άλλων, τους πρώτους του στόχους για τον ιστορικό αγγλικό σύλλογο.

    Ο κ. Μαρινάκης επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων αρκετά στον κόσμο της Nottingham Forest, τονίζοντας πως υπολογίζει πολύ στην υποστήριξη των φίλων της ομάδας ενώ δήλωσε πως ο κόσμος της ομάδας θα έχει λόγο και στη διοίκηση.

    Δείτε τα videos:

    Ανέφερε μάλιστα πως υπολογίζει πολύ στα νέα παιδιά του Nottingham, περιμένοντας χρήσιμες συμβουλές για το μέλλον ενώ ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει μείωση τιμών στα εισιτήρια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει τους φίλους της ομάδας για την αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια στα οποία η Nottingham απουσιάζει από την Premier League.

    Η Nottingham Forest ανήκε για πέντε χρόνια στον Φαουάζ αλ Χασαβί, με τον οποίο η ομάδα παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια στην Championship. Τον Ιανουάριο, αμερικανικό fund επιχείρησε να μπει «σφήνα» στη συμφωνία, καταθέτοντας πρόταση για τις μετοχές των Λονδρέζων.

    Η συμφωνία, ωστόσο, δεν επιτεύχθηκε, με συνέπεια η ομάδα να καταλήξει στον Έλληνα επιχειρηματία και επενδυτή.

    Αμέσως μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δηλώσει για πρώτη φορά επισήμως ότι υπάρχει συμφωνία για την αγορά της Nottingham Forest, διευκρινίζοντας πως «και 100 Nottingham να πάρουμε, ο Ολυμπιακός θα προηγείται και θα είναι πάνω από όλα και όλους».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαγγέλης Μαρινάκης: Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τη Nottingham Forest

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Χατζηιωάννου: Εντυπωσιακή αύξηση εσόδων και μείωση ζημιών για τη Safe Bulkers

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί όλοι θέλουν να αγοράσουν μεταχειρισμένα VLCCs;



    ΣΧΟΛΙΑ