ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π ανακοινώνει την απόκτηση ακινήτου και ειδικότερα τον 4ο και 5ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 748τ.μ., κτιρίου καταστημάτων/γραφείων επί των οδών Φιλελλήνων 1 και Όθωνος στο κέντρο της Αθήνας κατόπιν της από 24.02.2017 ειδικής αδείας που έλαβε από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της.
Πρόκειται για διατηρητέο και ιστορικό ακίνητο στην πλατεία Συντάγματος εξαιρετικής θέσης και άριστης προβολής, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε σε 1.577.841 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το 2017.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η παράδοση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Fraport Greece
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Περιστέρης (ΤΕΡΝΑ) δίνει 480 εκατ. ευρώ για το αεροδρόμιο του Καστελίου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Alpha Bank: Πούλησε τη θυγατρική της στη Σερβία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Ο λαός θα καταδικάσει όσους κατηγορούν τον πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία
- Qualco: Πατάει γκάζι μετά την είσοδο στο ΧΑ – Νέες συνεργασίες
- Από την κορυφή του κρασιού στους πλειστηριασμούς – Η άνοδος και η πτώση της «Τσάνταλης»
- Πώς τα drones αλλάζουν τους πολέμους – Το παράδειγμα του ρωσικού «Περλ Χάρμπορ»
