ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υπογραφή σύμβασης κάλυψης κοινού ομολογιακού δανείου συνολικής ονομαστικής αξίας 6 εκατ. ευρώ και διάρκειας έξι ετών, μέσω ιδιωτικής τοποθετήσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003 και του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύουν σήμερα, με κάλυψη αυτού από τις τραπεζικές εταιρείες με την επωνυμία Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος AE και NBG Bank Malta LTD, ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας «ΠΛΑΙΣΙΟ Computers AΕΒΕ».
Πληρεξούσια καταβολών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων ορίστηκε η «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ». Το προϊόν του εν λόγω κοινού και μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου ομολογιακού δανείου, θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία, με σκοπό την αναχρηματοδότηση του βραχυπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΕΡΝΑ: Στα 18,6 εκατ. ευρώ το τελικό ποσό που θα πληρώσει μετά την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο επενδυτικό «χτύπημα» του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης: Η νέα στρατηγική του στη ναυτιλία – Όλες οι εξελίξεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κως: Συνελήφθη 35χρονος για διακίνηση ναρκωτικών, είχε στην κατοχή του σχεδόν 10.000 ευρώ σε μετρητά
- Alpha Bank: Πώς η αγορά εργασίας των ΗΠΑ επηρεάζει τις αποφάσεις της Fed για τα επιτόκια – Τα πιθανά σενάρια
- Χρηματιστήριο: Οπισθοχώρηση για τράπεζες, διυλιστήρια και ενέργεια
- Βρετανία: Ο Άντι Μπέρναμ ανέλαβε το τιμόνι των Εργατικών – Από την Δευτέρα νέος πρωθυπουργός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.