• Business

    alter ego: Συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος για εξονυχιστικούς ποιοτικούς ελέγχους

    • NewsRoom

    Δημήτρης Πετρόπουλος. Αναστασία Χισκιά


    Το πλέον εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου «Quality PLUS» εφαρμόζει η alter ego, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» για όλα τα υγρά αναπλήρωσης alter ego, με στόχο τη διαχρονική διασφάλιση της ποιότητάς τους.

    Η εταιρία πρωταγωνιστεί στην αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2009, και διαθέτει σήμερα περισσότερα από 50 καταστήματα και 200 σημεία πώλησης, αποτελώντας την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα vaping stores στην Ελλάδα.

    «Για την  alter ego, η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων αποτελούν σαφή προτεραιότητα. Με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή, και με σταθερή επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας, επιπροσθέτως του εναρμονισμού μας με την ευρωπαϊκή και ελληνική σχετική νομοθεσία, προχωρήσαμε  σε  συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, στον διαρκή έλεγχο όλων των υγρών αναπλήρωσης alter ego»,  δήλωσε ο κ. Δημήτρης Πετρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της alter ego, σε σχετική συνέντευξη τύπου.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταρία επιλέγονται με αυστηρότητα (Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες φαρμακευτικής ποιότητας: Νικοτίνη USP/EP, PG USP/EP ,VG USP/EP), ενώ στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, κάθε παρτίδα πρώτης ύλης & κάθε παρτίδα τελικού προϊόντος, ελέγχεται  από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος, με σκοπό την επιβεβαίωση της σύστασής τους (κάθε παρτίδα ίδια με την προηγούμενη) και τον έλεγχο της απουσίας απαγορευμένων ουσιών (π.χ. Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine κ.α).

    Η alter ego προχώρησε και στη δημιουργία ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της, http://www.alterego.gr/eliquid-trace, όπου ο καταναλωτής εισάγοντας τον αρ. παρτίδας που αναγράφεται σε κάθε υγρό αναπλήρωσης, βλέπει αυτόματα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

    «Το project μας φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή, καθώς θα επιτυγχάνονταν η διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος και παράλληλα θα στεκόμασταν στο πλευρό μιας ελληνικής εταιρίας, κάτι που είναι μέσα στους σκοπούς και τον σχεδιασμό του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”.

    Το αποτέλεσμα που προέκυψε από αυτή την πολύ καλή συνεργασία, είναι προς όφελος της alter ego που αξιοποιεί την τεχνογνωσία και υποδομή ενός ερευνητικού κέντρου για τον έλεγχο του προϊόντος της, του «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ» που διευρύνει τις δραστηριότητές του στον συγκεκριμένο χώρο και πάνω από όλα προς όφελος του καταναλωτή που αγοράζει ένα προϊόν που είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές που αναγράφει, αλλά και που δεν περιέχει ουσίες που απαγορεύονται», επεσήμανε η κυρία Aναστασία Xισκιά από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

    Tα υγρά alter ego έρχονται σε δύο σειρές alter ego Colour και alter ego Premium, σε σύνολο 24 διαφορετικών γεύσεων, τα οποία παράγονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Ελλάδα. Η μονάδα παραγωγής έχει πιστοποιητικά, Cleanroom Class D , ISO 8 at rest και ΙSO 9001.

     

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ