ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεταβολές στο διοικητικό συμβούλιο της Ημίθεα Α.Ε. μοναδικού μετόχου του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας μετά και την πρόσφατη ανάληψη της προεδρίας από τον Γεράσιμο Τσιαπάρα.
Νέα μέλη είναι ο επιχειρηματίας Βασίλειος Φουρλής και η διευθύντρια του Α΄ Παθολογικού τμήματος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center Αναστασία Κουτσούρη.
Η σύνθεση του δ.σ της Ημίθεα Α.Ε. έχει ως εξής:
Πρόεδρος
Γεράσιμος Τσιαπάρας,
Αντιπρόεδρος
Δημήτριος Νίκας,
Διευθύνων σύμβουλος
Θεμιστοκλής Χαραμής,
Εκτελεστικό μέλος
Βασίλειος Φουρλής,
Μέλη
Αλέξανδρος Πανεθυμιτάκης,
Αναστασία Κουτσούρη,
Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Μιχελής: Παραιτήθηκε από το ΤΧΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όμιλος Jumbo: Εκτοξεύθηκαν κατά 6,8% οι πωλήσεις στο οικονομικό έτος 2016-2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε 24ωρη λειτουργία η Μονάδα Υγείας του ΠΕΔΥ στην «Αλεξάνδρας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.