• Business

    Γ. Μελισσανίδης: Παρελθόν από την Aegean Shipping Management ο Απόστολος Πουλοβασίλης

    Γιώργος Μελισσανίδης

    Γιώργος Μελισσανίδης


    Παρελθόν θα αποτελέσει στο τέλος του έτους για την Aegean Shipping Management του Γιώργου Μελισσανίδη ο Απόστολος Πουλοβασίλης, ο οποίος αποχωρεί από την εταιρεία λιγότερο ένα χρόνο μετά την τοποθέτησή του ως διευθύνοντος συμβούλου της.

    Τη θέση του θα πάρει ο νυν γενικός διευθυντής της Aegean Bunkering Services, Νικ Χόντος, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι οι διοικητικές αλλαγές θα ισχύσουν από το τέλος του 2017, χωρίς πάντως να εξηγήσει τους λόγους για το ξαφνικό “διαζύγιο”.

    Στην ανακοίνωση της εταιρείας υπάρχει σχετική δήλωση του Απόστολου Πουλοβασίλη, ο οποίος εξηγεί ότι αποχωρεί “για να κυνηγήσει νέες προκλήσεις στη βιομηχανία” και διευκρινίζει ότι συνεργάζεται με τον διάδοχό του για να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα.

    Ο πρόεδρος της Aegean, Γιώργος Μελισσανίδης, ευχαρίστησε τον Απόστολο Πουλοβασίλη για τη σκληρή του δουλειά και τη δέσμευσή του, καθώς και για τον “καθοριστικό ρόλο του στη μετάβασή μας στο επόμενο βήμα στον τομέα του ξηρού φορτίου”, και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

    Σημειώνεται οτι ο Απόστολος Πουλοβασίλης είχε αναλάβει τα καθήκοντά του ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από ένα πέρασμα για δύο χρόνια από την Eletson, όπου ήταν οικονομικός διευθυντής, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε για 24 χρόνια στο Lloyd’s Register.

    Παράλληλα, παρελθόν αποτελεί για την Aegean και η Βίκυ Κούμη, πρώην διευθύντρια ναυλώσεων, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Tradewinds αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και η αποχώρηση αυτή δε σχετίζεται με την αποχώρηση του Απόστολου Πουλοβασίλη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Νίκος Τσάκος στο Mononews.gr – H χώρα μας χρειάζεται την ναυτιλία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α. Πίττας: Εκτοξεύθηκε κατά 52% ο τζίρος της Euroseas

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Β. Βαλέντης: Έτοιμη να εκμεταλλευθεί την ανάκαμψη στην αγορά η Pyxis Tankers



    ΣΧΟΛΙΑ